Μήνας: Απρίλιος 2020

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΣΔ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ECLASS

Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να δημιουργήσουν λογαριασμό στο ΠΣΔ και στη συνέχεια να συνδέονται στο eclass, προκειμένου να παρακολουθούν και να εγγράφονται σε όλα τα μαθήματα που τους αντιστοιχούν, τόσο… Διαβάστε περισσότερα »

“Χορευτική Ζούμπα” για όλους….και Χορευτικό “Μυρτιά”

Από την κυρία της Γυμναστικής κα. Παναγιώτα Μπίτσου, δημιουργήθηκαν τα παρακάτω βίντεο! Κάντε κλικ στους συνδέσμους…και καλή διασκέδαση!   ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΖΟΥΜΠΑ   ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ “ΜΥΡΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΑΞΕΙΣ Γ- Δ  … Διαβάστε περισσότερα »

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ…

Η δασκάλα της παράλληλης στήριξης του σχολείου μας Βασιλική Κανατά, δημιούργησε για τους μαθητές μας, μια όμορφη παιδική ιστορία για τον Κορωνοϊό, και μια σελίδα με προτάσεις για δημιουργικές δραστηριότητες… Διαβάστε περισσότερα »

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μας ενημερώνει και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές, σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή εξ αποστάσεως εκπαίδευση…. Διαβάστε περισσότερα »

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τα παιδιά δημιούργησαν από το σπίτι όμορφες εργασίες για το μάθημα των Εικαστικών, με τις οδηγίες της δασκάλας των Εικαστικών κυρίας Πολυξένης! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΚΑΙ Β ΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ… Διαβάστε περισσότερα »