Η Γ΄ τάξη στο πρόγραμμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή» του Δήμου Κοζάνης!

Νοέ 201928

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και κατά τη διάρκεια του δεύτερου 2ώρου μαθημάτων, η Γ΄ τάξη του σχολείου μας δέχθηκε μια «ένστολη» επίσκεψη! Ο Δημοτικός Αστυνόμος κ. Καρανάτσιος Γ., επισκέφθηκε και φέτος το σχολείο μας – μετά από σχετική πρόσκλησή μας – σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την έναρξη της Α΄ Φάσης του προγράμματος «Κυκλοφοριακή Αγωγή» που υποστηρίζεται με θέρμη από τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης.

Η αίθουσα Φυσικής – Χημείας του σχολείου μας, συνέβαλε για άλλη μια φορά, με τις προβολικές της δυνατότητες, στην εμπέδωση του αντικειμένου από όλους του μαθητές μας, έτσι ώστε η εφαρμογή των κανόνων κυκλοφοριακής συμπεριφοράς κατά την κίνησή τους όχι μόνο στους δρόμους της πόλης αλλά και εκτός αυτής, να αποτελέσει «καθημερινή συνήθεια».

Αναμένουμε με χαρά τη Β΄ φάση του προγράμματος που θα διεξαχθεί την Άνοιξη του 2020 στο πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Γ΄ τάξη στο πρόγραμμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή» του Δήμου Κοζάνης!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Επικοινωνία

11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης

Αχρίδος 10

ΚΟΖΑΝΗ

Τ.Κ. 501.31

Τηλέφωνο & Fax 2461035393

mail@11dim-kozan.koz.sch.gr

Ιστορικό

Σκακιστική άσκηση

Σαν σήμερα

22/5: Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαΐου. Καθιερώθηκε το 1993 από τα Ηνωμένα Έθνη για την καλύτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα βιοποικιλότητας. Η ποικιλία των ζωικών και φυτικών ειδών είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την εξάλειψη της φτώχειας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

22/5/334 π.χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά τον Δαρείο στη Μάχη του Γρανικού.
   - Σχετικές αναρτήσεις

European Radio Logo

Kατηγορίες

“Η ΕΙΣ ΓΟΛΓΟΘΑΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ”



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων