ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς,

1.     Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 16 Απριλίου, δεν θα έρθουν σχολείο οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, λόγω της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών τους από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης κ. Σταμούλη.

2.   Την Παρασκευή 19 Απριλίου θα μεταβούμε τις 2 πρώτες ώρες στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για τον καθιερωμένο εκκλησιασμό πριν το Πάσχα. Όποιος/α μαθητής/τρια επιθυμεί, μπορεί να μεταλάβει, ενημερώνοντας τη δασκάλα του/της. Στη συνέχεια τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

3.   Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί οδοντιατρική εξέταση σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας, στα πλαίσια του Προγράμματος Προαγωγής της Υγείας στα σχολεία (Περιφέρεια Αττικής / Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας). Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο, που δώσαμε στα παιδιά, για τον καλύτερο προγραμματισμό.

4.   Ύστερα από έγκριση του υπουργείου υγείας σχετικά με το πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής υγείας παιδιών και εφήβων-ΔΙΩΝΗ, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης των ΑΔΥΜ των μαθητών/τριών της Γ΄ Δημοτικού, που πρόκειται να εγγραφούν στην επόμενη τάξη και των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄ Γυμνασίου,  από κλιμάκιο του Κ. Υγ. Αγ. Παρασκευής (Παιδίατρο, Επισκέπτη υγείας και Νοσηλευτή) είτε στο σχολικό περιβάλλον είτε εντός της δομής. Προγραμματίζουμε για την Τρίτη 21 Μαΐου να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η εξέταση από τον γιατρό και η ακρόαση, αλλά υποχρεωτικά απαιτείται η παρουσία γονέα και του αρμόδιου εκπαιδευτικού. Επειδή αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού δωρεάν στο Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής στο τηλέφωνο 210-6013907.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το θέμα.