Την Τρίτη 26-11-24 τα παιδιά του τμήματός μας, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Από τη μυθολογία στο Διάστημα Myth2Space’’ του Διεθνούς θεματικού Δικτύου Εκπαίδευσης για την Αειφορία, είχαν την πρώτη τους διαδικτυακή συνάντηση με το συνεργαζόμενο σχολείο. Πρόκειται για το 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Αγχιάλου του Νομού Μαγνησίας. Η πρώτη αυτή τηλεδιάσκεψη ήταν μια συνάντηση γνωριμίας ώστε να μπορέσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να συστηθούν και να παρουσιάσουν το σχολείο τους.
Τα παιδιά καλωσόρισαν στην ηλεκτρονική μας τάξη τους καινούργιους τους φίλους,αφιερώνοντας τους ένα τραγούδι,συστήθηκαν ένας -ένας και παρουσίασαν το σχολείο μας.
Στην συνέχεια ακολούθησε η γνωριμία με τα παιδιά από τη Νέα Αγχίαλο ,τα γνωρίσαμε,τραγουδήσαμε όλοι μαζί ,και παρακολουθήσαμε ένα βίντεο με πληροφορίες για την περιοχή τους που είχαν ετοιμάσει με τη δασκάλα τους.
Στο τέλος τους δείξαμε μια κάρτα που είχαμε ζωγραφίσει για αυτούς και ευχηθήκαμε να έχουμε μια Καλή Συνεργασία!
Ανυπομονούμε για την επόμενη διαδικτυακή συνάντηση!


