ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 

Διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 48, Βόλος 38221

Τηλέφωνο 2421072366

email: mail@10dim-volou.mag.sch.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2015-2016

 

 

Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ   2016

3 Σχόλια στο άρθρο

“ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ”

 1. Δεκέμβριος 12, 2016 στις 19:59       ΚΡΙΚΕΛΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Έγραψε:

  Θα ήθελα να μπορούσα να μου δώσετε πληροφορίες για να δημιουργήσω ενα ρεγιουνιον..με τους μαθητες απο τηνσχολική χρονιά του 1967/1968…ευχαριστώ.


 2. Μάιος 24, 2017 στις 01:07       ντοτσικας Έγραψε:

  Γεια σας. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια παιδική παράσταση με ταχυδακτυλουργικά που πρόκειται να κάνουμε στις 21 Ιουνίου στο ορφανοτροφείο Βόλου. Θα θέλαμε αν μπορείτε να αναρτήσετε στο fb την αφίσα και το τρέιλερ της παράστασης προκειμένου να ενημερωθούν και οι μαθητές και οι γονείς ………………………………………….
  Ο ταχυδακτυλουργός Ελοχίμ για δυο παραστάσεις στον Βόλο. Ο μάγος Ελοχίμ έρχεται στον Βόλο όπου και θα δώσει δυο μοναδικές παιδικές παραστάσεις. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα την Τετάρτη 21 Ινίου και ώρες 18:30 και 20:30 με τιμή εισόδου 5 ευρώ, να παρακολουθήσει στο θέατρο του Ορφανοτροφείου την παιδική παράσταση “ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ the show”.
  O ταλαντούχος κύριος Ελοχίμ επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα με ένα one man show που στόχο έχει να μας καθηλώσει αυτή τη φορά για τα καλά.
  Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα παρασύρει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία.
  Το διαδραστικό κομμάτι δεν θα λείπει ούτε από αυτή τη παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα.
  Με όπλα την εντυπωσιακή του δεξιοτεχνία, τη μοναδική του θεατρικότητα, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Eλοχίμ έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.
  Mια παράσταση φτιαγμένη με πολύ σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο. ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ the show
  https://www.youtube.com/watch?v=1YzonjcYDWg


 3. Απρίλιος 1, 2020 στις 15:59       ΣΔΡΟΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙ Έγραψε:

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
  ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙΚΟ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ
  ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
  ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
  ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  1-1-2020 ΣΔΡΟΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙ-ΓΟΝΕΑΣ


Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων