Το σχολείο μας συμμετείχε, μέσω της Διευθύντριας, στην ενημερωτική εκδήλωση για τα αποτελέσματα του Erasmus+ έργου EduCardia, μαζί με άλλα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025, 15:00-20:00, στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι εμπειρίες των εκπαιδευτικών από την εφαρμογή της μεθοδολογίας EduCardia, καθώς και ευρύτερες δράσεις αξιοποίησης λογισμικού ανοιχτού κώδικα στην εκπαίδευση. Η συμμετοχή αυτή ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας του σχολείου με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενισχύοντας την εξωστρέφεια, την ανταλλαγή εμπειριών και τη σύνδεση της εκπαιδευτικής πράξης με την έρευνα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του έργου EduCardia για τη συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος
