ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ STEM- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

IMG 7518IMG 7521IMG 7550IMG 7552IMG 7554

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ρομποτικής του σχολείου μας  κατέλαβε τη 2η θέση πανελληνίως  με την ομάδα << Ρομποσκόρερς>>.  Παράλληλα η άλλη ομάδα  << Υδρομηχανομάχοι>> κατατάχτηκε στην 20σάδα και μάλιστα πληρε το βραβείο fair play!!! ή αλλιώς «ευγενής άμιλλα»

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό Stem 2024 με θέμα << Μεσόγειος, Πηγή Ζωής και Πολιτισμού>> συμμετείχαν 9000 μαθητές/τριες !!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην εκπαιδευτικό πληροφορικής κ.Μπουζιούρη και στους συνεργάτες προπονητές του Ομίλου κ. Σπανουδάκη και κ. Διακολουκά καθ΄ολη τη διάρκεια λειτουργίας του Ομίλου, στα μέλη του ΔΣ Γονέων που στήριξαν υλικοτεχνικά τον όμιλο , αλλά και στους γονείς που υποστηρίζουν τέτοιες δράσεις των παιδιών τους.  Βεβαίως  ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά μας αξίζει να δώσουμε που αγωνίστηκαν με ήθος και  συνέπεια . Ο  μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης είπε «όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστίν».  Με άλλα λόγια το δημιουργικό είναι αποτέλεσμα του ευγενούς ανταγωνισμού, οδηγεί στην πρόοδο και την εξέλιξη πέρα από κάθε φθόνο, ιδιοτέλεια, ζήλο, κ.α. Και η εξέλιξη είναι πάντοτε καθαρή νίκη.

Συν-αγωνίζομαι σημαίνει προσθέτω την δική μου προσπάθεια στον αγώνα  και ο σκοπός είναι η κοινή εξέλιξη.

IMG 7536