Η επίσκεψη στο Κύτταρο Χαλέπας

Η αγάπη για το διπλανό σου είναι ένα από τα βασικότερα συναισθήματα που θα σε οδηγήσει στην προσφορά και τη βοήθεια. Μπορείς να την εκφράζεις και να τη μοιράζεσαι με το δικό σου τρόπο.. όποτε μπορείς και όσο μπορείς.

΄Εκπληξη  το πόσο μεγάλη χαρά και ικανοποίηση έδειξαν τα παιδιά από την ευγενική αυτή κίνηση.

Παρακάτω θα δείτε περισσότερα

πατήστε εδώ

Ασφαλώς κυκλοφορώ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ’-Δ’ & Ε’ τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, επισκέφθηκαν το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, όπου μέσα από πληθώρα βιωματικών παιχνιδιών, εικονικών αναπαραστάσεων και ποδηλατικών διαδρομών, ήρθαν σε επαφή με τους βασικούς κανόνες αφαλούς κυκλοφορίας στους δρόμους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα σημερινά παιδιά, είναι οι αυριανοί πολίτες αυτού του κόσμου! Ας τους δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια για να χτίσουν έναν καλύτερο κόσμο!unnamed 1 unnamed 3 unnamed 4 unnamed 5 unnamed

ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υιοθέτηση δια βίου συνηθειών, καλλιέργεια ηθικών και δημοκρατικών αξιών, κοινωνικής συνοχής, την αίσθηση του << ανήκειν>> , οι μαθητές/ τριές μας συμμετείχαν και στους μαθητικούς αγώνες πετοσφαίρισης με την γυμνάστρια  μας κ. Προδρομίδου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στη γυμνάστρια και στο σχολείο που υποστηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά και στα παιδιά μας για την παρουσία τους τόσο την αγωνιστική όσο και τη συμμετοχική κάνοντας πράξη το << ευ αγωνίζεσθαι>>!!!!!

 

IMG 7118 IMG 7117 IMG 7116 IMG 7115 IMG 7114 IMG 7113

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οι τάξεις ΣΤ1 και ΣΤ2 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, επισκέφτηκαν το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο γνωριμίας με μοντέλα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών.

Οι μαθητές μας παρουσίασαν το σχολείο μας και την περιοχή της Χαλέπας, καθώς επίσης έκαναν ερωτήσεις στα παιδιά από το αγγλόφωνο τμήμα για να ενημερωθούν σχετικά με το πολυγλωσσικό πρόγραμμα σπουδών που ακολουθούν.

Στο πλαίσιο αυτό γνωριμίας και ανταλλαγής ιδεών, μπορούν να υλοποιηθούν μελλοντικές δράσεις και να καλλιεργηθούν εποικοδομητικές συνεργασίες.

Καθ. Αγγλικών 10ου Δημ. Σχολείου Χανίων: Δήμητρα Μπαταγιάννη & Άννα Κατσανικάκη.

Ευχαριστούμε τους δασκάλους τμημάτων κ. Γιώργο Τσιγάρα & κ. Γιώργο Γαλάνη για την συνεργασία τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ                   Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

IMG 1090IMG 1086IMG 1242