Διαδικτυακή ομιλία
Το 102o Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Καρδίας σας προσκαλούν σε διαδικτυακή ομιλία με τίτλο:
“Ο ρόλος των σχέσεων σχολείου και οικογένειας : Τρόποι επικοινωνίας και συνεργασίας”
Θα αναπτυχθούν η σημαντικότητα της σχέσης σχολείου και οικογένειας στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, οι θετικές συνέπειες καθώς και οι δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Θα αναφερθούν οι τρόποι επικοινωνίας και συνεργασίας. και τα αποτελέσματα της συνεργασίας.
Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 , 18.00 – 20.00 μμ
Ομιλήτρια η κ Τσαβδάρη Αναστασία Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας / Νηπιαγωγός .
Η κ Τσαβδάρη εκτός του βασικού πτυχίου ( νηπιαγωγού) έχει το πτυχίο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, του Διδασκαλείου Τμήματος Νηπιαγωγών του ΑΠΘ και Μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα: Σπουδές στην Εκπαίδευση. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε το νηπιαγωγείο από τη θέση της μάχιμης νηπιαγωγού σε σχολικές μονάδες της υπαίθρου, νησιωτικής και αστικής ελληνικής επικράτειας. Υπηρέτησε για τρία χρόνια στα Πρότυπα – Πειραματικά Νηπιαγωγεία της πρώην Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης( 1994-1997). Ήταν αποσπασμένη στην πρακτική άσκηση ως επόπτρια του τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας(2005-2007). Διετέλεσε Σχολική Σύμβουλος στη 17η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής Ν. Σερρών (2007-2011). Από το 2018 εκτελεί τα καθήκοντα της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60 στο 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι και σήμερα. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν κυρίως την επικοινωνία σχολείου – οικογένειας.
Για να συμμετέχετε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://minedu-primary.webex.com/meet/atsavdari
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη .
