Ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ: Από 28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2023 οι αιτήσεις

Από τις 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και τις 07 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε… Διαβάστε περισσότερα »

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας των υποψηφίων για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.)

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, θα μπορείτε να εισέλθετε ως Σχολική Μονάδα στην ιστοσελίδα https://school.it.minedu.gov.gr προκειμένου να αποδοθεί κωδικός ασφαλείας στους: Τελειόφοιτους και απόφοιτους που συμμετέχουν… Διαβάστε περισσότερα »

Υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων

Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, είναι ευνόητο ότι δεν θα παραλάβουν δελτίο εξεταζομένου, αφού δεν συμμετέχουν στις εξετάσεις. Όσοι από τους αποφοίτους υπέβαλαν αίτηση-δήλωση… Διαβάστε περισσότερα »

Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (ξένες γλώσσες, σχέδιο, μουσικά μαθήματα)

Κατεβάστε τις πληροφορίες για την Εξέταση και τα Εξεταστικά Κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων από τους παρακάτω συνδέσμους: Εξέταση Ειδικών Μαθημάτων Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων έτους 2023

Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. του έτους 2023

Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α., έτους 2023, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης από την Τετάρτη 14/06/2023 έως  και την Τρίτη 27/06/2023 (ώρες 08:00… Διαβάστε περισσότερα »

Σχέδιο Δράσης της ομάδας Αυτοαξιολόγησης

Όλες οι δραστηριότητες του Σχεδίου Δράσης της ομάδας αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας του άξονα 7 – Σχολείο και Κοινότητα βρίσκονται εδώ. Συντονίστρια της ομάδας η Βιβή Μπουμπουρέκα κλ. ΠΕ06

Εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2023

Οι οδηγίες για την εξέταση Αναλυτικό Πρόγραμμα και Οδηγίες και τα εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων Εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2023.

Λειτουργία Σχολικών Μονάδων λόγω των Εθνικών Εκλογών

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία σχολικών μονάδων»Σχετ. : Η υπό στοιχεία 1614/Υ1/8-1-2020 Απόφαση της Υπουργού και των Υφυπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων (Β ́ 8). Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών… Διαβάστε περισσότερα »

Yγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας υπενθυμίζουμε ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 μέχρι… Διαβάστε περισσότερα »

Εξεταστικά Κέντρα για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών 2023

Εξεταστικό Κέντρο του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ορίζονται τα: 2ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης Ταχ. Δι/νση: Ανδρέα Κάλβου 1, Κοζάνη, Τ.Κ. 50100 Τηλέφωνα: 2464025812, 2461037563  … Διαβάστε περισσότερα »

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων

Αποφασίζουμε:Ορίζουμε τα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) για τα Μουσικά Μαθήματα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2023 και κατανέμουμε τους υποψηφίους για εξέταση σε καθένα από… Διαβάστε περισσότερα »

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Ειδικών Μαθημάτων και κατανομή υποψηφίων έτους 2023

Ορίζουμε κατά ειδικό μάθημα τα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) Ειδικών Μαθημάτων έτους 2023 και κατανέμουμε τους υποψηφίους για εξέταση σε καθένα από αυτά ως ακολούθως:Α. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων «ΕΛΕΥΘΕΡΟ… Διαβάστε περισσότερα »

Καθορισμός προγράμματος Πανελλαδικών Εξετάσεων μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, έτους 2023. & Ορισμός εξέτασης για ΤΕΦΑΑ

Α. Καθορισμός προγράμματος Πανελλαδικών Εξετάσεων μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, έτους 2023. Β. Καθορισμός προγράμματος Πανελλαδικών Εξετάσεων μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας, έτους 2023. Γ…. Διαβάστε περισσότερα »

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Θέμα: Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα… Διαβάστε περισσότερα »

Προκήρυξη διαγωνισμού για εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ. Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε… Διαβάστε περισσότερα »

Ώρες Συνεργασίας Καθηγητών /-τριών με τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών /-τριών

Ώρες συνεργασίας καθηγητών/-τριών με τους γονείς και κηδεμόνες   Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Αβραμοπούλου Ηλιάνα, Φυσικός 6η ώρα 5η ώρα Αποσπόρη Μόνικα, Γαλλικής Γλώσσας Αργυροπούλου Σεβαστή, Πληροφορικής 3η ώρα… Διαβάστε περισσότερα »