Microsoft Office 2010: Δοκιμαστικές εκδόσης αυτό το καλοκαίρι

ms-office-2007.gifΗ Microsoft επιβεβαίωσε πως θα διανέμει δοκιμαστικές εκδόσεις της νέας σουίτας γραφείου Microsoft Office 2010 σε αρκετούς beta testers, μέσα στον Ιούλιου του 2009.

H ανακοίνωση έγινε στο TechEd Conference που γίνεται απο τις 11 μέχρι και τις 15 Μαΐου στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η δοκιμαστική έκδοση θα περιλαμβάνει το Word, Excel, Outlook και PowerPoint χωρίς να είναι ακόμα γνωστά έστω και κάποια απο τα νέα χαρακτηριστικά. Τα καλά νέα είναι πως η νέα σουίτα δεν θα έχει αυξημένες προδιαγραφές κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να τρέχει σε υπολογιστές με 500MHz επεξεργαστή, 256MB RAM ενώ θα καταλαμβάνει περίπου 2GB στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, θα εγκαθίσταται σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Vista και 7.

Αν και όπως αναφέραμε πριν, πολύ λίγα είναι γνωστά για τα νέα χαρακτηριστικά του Microsoft Office 2010, κάποια βίντεο δείχνουν ότι έχει υιοθετηθεί το περιβάλλον χρήσης Ribbon (http://en.wikipedia.org/wiki/Ribbon_(computing) ) ενώ θα υπάρχουν και light online εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Πηγή: www.pcw.gr

Αφήστε μια απάντηση