Γυμνάσιο Ευκαρπίας Ν. Κιλκίς |

Γυμνάσιο Ευκαρπίας Ν. Κιλκίς
Οκτ/14

19

Δράση «Αλληλεγγύη 2015″

Καλούμε τους μαθητές του σχολείου μας, τις οικογένειές τους και όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να δίνουν την πολύτιμη προσφορά τους στο σχολείο μας.

¨Οταν συγκεντρώθούν αρκετά είδη θα τα παραδώσουμε στους Γιατρούς του Κοσμου οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με ανθρώπους που πραγματικα χρειάζονται τη φροντιδα τους, και τη δική μας αγάπη.

 Στη δύσκολη εποχή που ζούμε όταν οι πλάνες γκρεμίστηκαν και οι μάσκες έπεσαν, η πρόκληση και η δοκιμασία είναι για όλους μας ηθική .

Η άμεση ανταπόκριση των μαθητών μας και πίσω απο αυτούς ,φυσικά, τών οικογενειών τους στην έκκληση για αλληλεγγύη απέδειξε ότι οι πραγματικές ανθρωπιστικές αξίες του λαού μας αλλά και όλης της ανθρωπότητας δε χάθηκαν. Υπάρχουν πάντα μέσα μας ,και οι μαθητές μας , οι οικογένειές τους και η ευρύτερη κοινωνία το απέδειξαν αυτό περίτρανα.

Το ηθικό «μάθημα» στο οποίο καλούμαστε όλοι -μικροί και μεγάλοι- να αποδείξουμε ότι είμαστε «καλοί και άξιοι μαθητές» ειναι απλό στην ουσία του:

Όλοι για έναν και ( ο κάθε ) ένας για όλους

Ευχαριστουμε θερμά τις οικογένειες τους που ανταποκρίθηκαν ήδη με περισσή ευγένεια και όσους συνεισφέρουν από τούδε και στο εξής.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το σχολείο μας βοηθά τους Γιατρούς του Κόσμου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας

Για τρίτη συνεχή χρονιά το σχολείο μας βοηθά τους Γιατρούς του Κόσμου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας

 

Χωρίς σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

<<

>>

Κορυφή