Κυκλοφόρησε η σχολική εφημερίδα του Γυμνασίου

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου του 2012, κυκλοφόρησε το  καινούργιο τεύχος της εφημερίδας μας «Τα Καλάβρυτα σήμερα», ανανεωμένο, πολυσέλιδο και κυρίως έγχρωμο. Κεντρικό θέμα είναι η επικείμενη βράβευση του εκπαιδευτικού Χρίστου Φωτεινόπουλου από την Ακαδημία Αθηνών.

Η έκδοση της εφημερίδας γίνεται στα πλαίσια   υλοποίησης πολιτιστικού προγράμματος από τους μαθητές του Γυμνασίου μας. Η εφημερίδα μας περιλαμβάνει  συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, συνταγές, νέα του σχολείου και της περιοχής μας, έθιμα απ’ όλο τον κόσμο καθώς και άρθρα για σύγχρονα θέματα  που απασχολούν όλους, όπως είναι π.χ. η χρήση του κινητού τηλεφώνου και οι συνέπειές της.

Επίσης το σχολείο μας, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης και φιλανθρωπικού χαρακτήρα  που πραγματοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος, ανέλαβε για άλλη μια χρονιά τη διάθεση αστεριών του οργανισμού “make a wish”, που υλοποιεί τις επιθυμίες παιδιών προσβεβλημένων από ανίατες ασθένειες.

Τέλος, το Γυμνάσιο  σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων και το ΕΠΑΛ

συγκέντρωσαν τρόφιμα για το σύλλογο «το χαμόγελο του παιδιού», θέλοντας να συμβάλλουν στο σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια, για να μη σβήσει ποτέ κανένα παιδικό χαμόγελο……

κατέβασε την εφημερίδα στον υπολογιστή σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *