Σχέδια Δράσης ΙΕΠ

Μετάβαση στο padlet.com

Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά | Ετικέτες: | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχέδια Δράσης ΙΕΠ

Η Προσκύνηση των Μάγων και η φυγή στην Αίγυπτο

Η προσκύνηση των Μάγων και η φυγή στην Αίγυπτο

Κατηγορίες: Θρησκευτικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Προσκύνηση των Μάγων και η φυγή στην Αίγυπτο

Κουραμπιέδες νηστήσιμοι

αρχείο λήψης 5

Κουραμπιέδες Νηστίσιμοι

Για όσους είναι σε νηστεία αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους χριστουγεννιάτικα γλυκά σας έχω την τέλεια συνταγή! Φτιάξτε πανεύκολα νηστίσιμους κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα!

ΜΕΡΙΔΕΣ
30 κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
25′ λεπτά
ΑΝΑΜΟΝΗ
35′ λεπτά
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5

Συστατικά

  1. 125 γρ. βιτάμ
  2. 170 ml ηλιέλαιο
  3. 35 γρ. άχνη
  4. 400 γρ. αλεύρι
  5. 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
  6. 1 βανιλίνη
  7. 60 γρ. χοντροσπασμένα αμύγδαλα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βιτάμ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το μίξερ.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ, μέχρι να σβολιάσει η ζύμη μας, εδώ συνεχίζουμε το ζύμωμα με το χέρι.
  3. Προσθέτουμε τα χοντροσπασμένα αμύγδαλα και ζυμώνουμε με το χέρι, μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά μας.
  4. Πλάθουμε κουραμπιέδες, τους βάζουμε και τους βάζουμε σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για περίπου 35′ λεπτά.
  6. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Κατηγορίες: Ζαχαροπλαστική | Ετικέτες: , | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κουραμπιέδες νηστήσιμοι

Το λεξικό των χρωμάτων

Το λεξικό των χρωμάτων

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το λεξικό των χρωμάτων

Επιμόρφωση Β1 Επιπέδου

Βρισκόμαστε αισίως  στην 5η Συνεδρία της επιμόρφωσης του Β1 επιπέδου ΤΠΕ. Η μία εργασία σήμερα είναι η δημιουργία προσωπικού  ιστολογίου. Νομίζω ότι τα κατάφερα!

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιμόρφωση Β1 Επιπέδου

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτό είναι το πρώτο σας άρθρο. Αλλάξτε το ή διαγράψτε το και αρχίστε το “Ιστολογείν”!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο