Ιούν 24

ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΘΕΜΑ : «Χρήση Κινητών Τηλεφώνων και Ηλεκτρονικών Συσκευών στις σχολικές μονάδες»
Για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων σχετικά με τη χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών από μαθητές και εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου και λαμβάνοντας υπόψη το ΠΔ 28/15 (34Α΄) «Κωδικοποίηση διατάξεων για την πρόσβαση σε δημόσια έγγραφα και στοιχεία», το ν. 2472/1997 (50Α΄) «Περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» καθώς και την με αριθμ. πρωτ. 14/21-04-2016 Πράξη του Δ.Σ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ορίζουμε τα εξής: …

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αναλυτικά  την εγκύκλιο για τη χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρικών συσκευών στις σχολικές μονάδες

ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

 

Ιούν 13

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκδήλωσης (14/6/2018)

Ιούν 13

Πρόσκληση – «Μια πετρελαιοκηλίδα στη θάλασσά μας» (15/6/2018)

 

Το Ε1 του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού με μεγάλη του χαρά σας προσκαλεί την Παρασκευή, 15-6-2018 και ώρα 09:30 π.μ. στην παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ «Μια πετρελαιοκηλίδα στη θάλασσά μας», στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

 

Ιούν 12

Τίτλοι Προόδου

Σας ενημερώνουμε ότι οι τίτλοι προόδου και οι βαθμολογίες θα δοθούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 8:30 πμ.

9ο Δ.Σ. Κορυδαλλού

Ιούν 10

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-Η βράβευση των μαθητών Ε΄ και Στ΄ τάξης

Στις 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 12ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο  πλαίσιο  του  περιοδικού  «Ο  Μικρός  Ευκλείδης»  για  μαθητές  της  Ε΄  και  ΣΤ΄  τάξης  των  Δημοτικών  σχολείων της χώρας μας με  στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές  τους. 

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του

12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων  της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.  

Η βράβευση των μαθητών Ε΄ και Στ΄ τάξης θα γίνει την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στο Παλαιό  Αμφιθέατρο  «Αθανάσιος  Κανελλόπουλος»  του  Πανεπιστημίου  Πειραιώς  (Μ.  Καραολή  και  Α.  Δημητρίου 80, Πειραιάς).   Σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:    

9.00-10.45 11.00‐12.45 13.00‐15.00 

  Δείτε εδώ αναλυτικά: 12os_PROSKLgenikh_peiraia

Οι μαθητές του σχολείοτ μας που αρίστευσαν και βραβεύονται είναι:

Αν. Δημήτριος Ε΄1

Β. Βάσιος Ε΄2 

Ζ. Αυγερινός Ε΄2

Π. Παράσχος Ε΄3

Β. Ανδριανή Στ΄1

Κ. Μαρίνα Στ΄2

Τ. Θεοφάνης Στ΄3

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που έλαβν μέρος στον μαθηματικό διαγωνισμό!

                                                                                       Σύλλογος Διδασκόντων 9ου Δ.Σ.Κορυδαλλού

 

 

 

Ιούν 05

5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Η σημερινή ημέρα (2018) είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της μόλυνσης από τα πλαστικά.(www.sansimera.gr)

 

 

Μαΐ 31

Πρόσκληση για τη σχολική γιορτή λήξης σχ. έτ. 2017-2018

Μαΐ 31

1ο Τουρνουά Μπάσκετ (δάσκαλοι-καθηγητές-γονείς-μαθητές) για το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Κυριακή 3/6/2018 οι καθηγητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι μαθητές θα λύσουν τις «διαφορές τους στο γήπεδο». Συγκεκριμένα, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνεται το 1ο Τουρνουά Basketτης εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 11:00π.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού (Διογένους 61 &Σταματοπούλου).

Σας προσκαλούμε να έρθετε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας να παίξουμε, να γελάσουμε αλλά και να προσφέρουμε, αφήνοντας μία σακούλα συσκευασμένων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που δεν αλλοιώνονται (λίστα ειδών στο http://b-elme-peiraia.mysch.gr/?p=1461).

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του Κορυδαλλού (Β ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού, Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού – Αγίας Βαρβάρας) συνεχίζει και διευρύνει τις συνεργασίες της, δίνοντας αγώνες, πέρα το συνδικαλιστικό και το πολιτιστικό επίπεδο, στον χώρο της κοινωνικής εγρήγορσης.

Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλουμε όλοι για μία κοινωνία που δεν στέκεται αδιάφορη, για μια κοινωνία ενεργών και αλληλέγγυων πολιτών.

Στον αγώνα μπασκετ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  νικήτρια ήταν η ομάδα του σχολείου μας με τις οδηγίες του Γυμναστή μας Στάθη Παπαδόπουλου!

 

Μαΐ 21

Διασχολικό Τουρνουά 2018

Δείτε εδώ: τελική_φάση_μπασκετ_ποδοσφαιρο_χαντ_μπωλ_δημοτικα_2018 (1)

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Διασχολικό Τουρνουά, οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης του σχολείου μας που αποτελούν τις Ομάδες Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου, κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς και να πάρουν την 1η θέση στο Μπάσκετ και τη 2η στο ποδόσφαιρο, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στα πέναλντι!

Συγχαρητήρια στον καθ. Φυσικής Αγωγής και προπονητή των Ομάδων κ. Στάθη Παπαδόπουλο και στους μαθητές μας! Πάντα επιτυχίες!!!

Μαΐ 21

Πειραιαθλητισμός 2018

 Tην Τρίτη 15 Μαΐου 2018 από τις 9:00πμ-13:00μμ  διεξήχθησαν φέτος στα «Βοτσαλάκια» στον Πειραιά αθλητικές δραστηριότητες στον Πειραιαθλητισμό. Έλαβαν μέρος μαθητές του σχολείου μας από την Γ΄ ως τη Στ΄τάξη , αθλήθηκαν και γνώρισαν νέα αθλήματα!

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων