Έρευνα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του σχολείου μας στην έρευνα με θέμα: «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία: Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας – Δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή» που υλοποιεί ομάδα επιστημόνων από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παν & Αγλαΐας Κυριακού».

Καλό Καλοκαίρι

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια εύχονται ολόψυχα στους μαθητές και τους γονείς να περάσουν ένα ήρεμο καλοκαίρι με υγεία,  γεμάτο από πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!

 

Καλοκαιρινή γιορτή

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ξενοιασιάς  οι μαθητές μας καλωσόρισαν το καλοκαίρι και αποχαιρέτησαν το σχολείο.

Με αθλητικά παιχνίδια και τραγούδια διασκέδασαν γονείς και παιδιά με την καθοδήγηση του γυμναστή κ.Δραγάζη και της μουσικού κ.Τσικούρα.  Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους δασκάλους!. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ανταμώσουμε ξανά!!!

 

Πάσχα 2014

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια εύχονται Καλό Πάσχα!

Το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τη ζωή όλων μας οδηγώντας τα βήματά μας σε οδούς αγάπης και ειρήνης.

Χρόνια Πολλά!

Εορτασμός επετείου 25ης Μαρτίου

Τη Δευτέρα, 24/3 με συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου την οποία ετοίμασαν οι μαθητές/τριες της Ε΄τάξης με την εποπτεία του δασκάλου κ. Κόμη Αντώνη και της μουσικού κ.Τσικούρα Μαρίας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ.Πάντα Λαμπρινή και ο καθηγητής εικαστικών κ.Κουρμπούζος Κώστας. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους δασκάλους που έστειλαν μηνύματα αγώνα και θάρρους σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου το σχολείο μας συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση του Δήμου με την εποπτεία του καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Δραγάζη Γιώργου. Συγχαρητήρια στα παιδιά και το γυμναστή που παρέλασαν άψογα και μας έκαναν υπερήφανους!