Ενημέρωση για λειτουργία σχολείου από 10-01-2022

0

Συγγραφέας: 66ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | Κατηγορία Ανακοινώσεις- Νέα | , στις 10-01-2022

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε Καλή χρονιά με υγεία.

Εν όψει της επιστροφής στο σχολείο τη Δευτέρα 10-01-22 σας ενημερώνουμε ότι ειδικά για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων (10-15  Ιανουαρίου 2022 ), ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται τρεις (3) φορές , ήτοι για την Δευτέρα 10/1/2022, την Τρίτη 11/1/2022 και την Παρασκευή 14/1/2022 αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Για τις επόμενες εβδομάδες ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές ανά σχολική εβδομάδα, για την Τρίτη και την Παρασκευή, αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Οι μαθητές/τριες οφείλουν να φέρουν μαζί τους την εκτυπωμένη σχολική κάρτα. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID-19 θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος για τους/τις μαθητές/τριες, αυτή μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει τη σχολική κάρτα σε περίπτωση που αυτό του ζητηθεί από εκπαιδευτικό ή από τον/την Διευθυντή/ντρια προς επαλήθευση/διασταύρωση του αποτελέσματος που έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass. gov.g ή δεν είναι δηλωμένος/η στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Edupass, τότε δεν γίνεται δεκτός/ή στην τάξη, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση