Αρχική » Δωρεάν - Ανοικτό Λογισμικό » Σας σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις; Adblock plus!

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σας σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις; Adblock plus!

Αν κατά την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο σας ενοχλούν όλα αυτά τα banners, τα διαφημιστικά πλαίσια, τα παραθυράκια που ξεπετιούνται αλλά και οι ενσωματωμένες σε ιστοσελίδες διαφημιστικές αναφορές, τότε είναι καιρός να δοκιμάσετε ένα από τα πιο χρήσιμα πρόσθετα το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό.

Πρόκειται για το Adblock plus  ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο το οποίο υπάρχει σε διαφορετικές εκδόσεις για τους διάφορους φυλλομετρητές (browsers).  Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση του  (ενσωμάτωση στην πραγματικότητα)  στο φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε και μπορείτε να το ρυθμίσετε πλήρως ανάλογα με τα γούστα σας. Μπορεί να δεχτεί εξαιρέσεις σελίδων, δηλαδή σελίδες στις οποίες εσείς θέλετε για κάποιο λόγο να μην “κόβονται” οι διαφημίσεις, μπορεί να απενεργοποιηθεί προσωρινά ή και εντελώς και φυσικά το να το απεγκαταστήσετε είναι παιχνιδάκι.

Στον Firefox ας πούμε η απεγκατάσταση γίνεται μέσα από την επιλογή “Εργαλεία – Πρόσθετα – Επεκτάσεις” όπου βλέπετε τον κατάλογο με τα εγκατεστημένα πρόσθετα στον εν λόγω browser. Εντοπίζετε το Adblock plus και πατάτε “Αφαίρεση“. Αυτό ήταν!

Στην πραγματικότητα βέβαια δεν βρίσκω το λόγο να κάνει κανείς απεγκατάσταση από τη στιγμή που το πρόσθετο αυτό προσφέρει τόσες πολλές ρυθμίσεις όπως ανάφέρθηκε πιο πάνω.

Δοκιμάστε το και ξεφορτωθείτε τις ενοχλητικές διαφημίσεις. Και κάτι τελευταίο: με το Αdblock plus  ενεργοποιημένο πολλές σελίδες φορτώνονται πιο γρήγορα επειδή δεν “κουβαλάνε” μαζί τους τα διάφορα διαφημιστικά πλαίσια, flash videos κλπ, άρα επιταχύνεται και η περιήγησή σας στον Ιστό!


  • Το adblock plus για Firefox  εδώ


  • Το adblock plus για Chrome  εδώ


  • Το adblock για Explorer … δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο που να είναι δοκιμασμένο και να προσφέρεται δωρεάν!

5 Σχόλια

  1. κέρδισα επίσης μια 37″ philips και μια ράβδο χρυσού αξίας 10.000 ευρώ. (σοβαρά τώρα κύριε, πολύ χρήσιμο το πρόγραμμα).

  2. κύριε, ντροπή σας που με κάνατε να βάλω  το πρόγραμμα γιατί είχα κερδίσει περίπου 1000 i-pads και 1000 i-phones!!!!! 🙂

  3. Πολύ χρήσιμη επέκταση για όσους είναι κάθε μέρα οι ”μεγάλοι νικητές” όλων των διαγωνισμών του διαδυκτίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση