Δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της δημιουργίας της σχολικής βιβλιοθήκης για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, σας προσκαλούμε να συμβάλλετε με τη δωρεά βιβλίων που θα αξιοποιηθούν από το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας έχουν ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία μιας αρχικής βιβλιοθήκης που θα προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να ανακαλύψουν νέα βιβλία, συγγραφείς και λογοτεχνικούς κόσμους, να αναπτύξουν το αναγνωστικό τους ενδιαφέρον και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε μια ευρεία περιοχή θεμάτων.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να συμβάλλετε στην προσπάθεια αυτή με τη δωρεά βιβλίων που δεν χρειάζεστε πλέον στο σπίτι σας και πιστεύετε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας. Οι δωρεές μπορούν να είναι σε κάθε είδος βιβλίου, από παιδικά βιβλία μέχρι εγκυκλοπαίδειες και μυθιστορήματα.

Μπορείτε να φέρετε τα βιβλία που θα δωρίσετε στον χώρο του σχολείου μας, κατά τη διάρκεια της πρωινής προσέλευσης. Θα τα παραλάβουν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και τη συνεισφορά σας στη δημιουργία μιας ποιοτικής σχολικής βιβλιοθήκης για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 30ου Δ.Σ. Πειραιά