Απρ 18
20

25η Μαρτίου (2018)

Κάτω από (Άρθρα) από στις 20-04-2018 και με ετικέτα ,

της Μαρίας Ελένης Σπέγγου (Β΄4)

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο της Επανάστασης του 1821. Η εξαιρετική χορωδία του σχολείου μας, που αποτελείται από μαθητές και των τριών τάξεων, με τη συνοδεία 17μελούς ορχήστρας μάς ταξίδεψε μουσικά ερμηνεύοντας τραγούδια γραμμένα για την 25η Μαρτίου. Δύο μαθητές της Γ’ Γυμνασίου διάβασαν κείμενα, τα οποία μας έδιναν πληροφορίες για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την εποχή εκείνη. Το αποκορύφωμα της γιορτής ήταν η χορογραφία που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου πάνω στο τραγούδι «Να ’τανε το ’21», η οποία μας άφησε όλους άφωνους! Η γιορτή αυτή ήταν πολύ ευχάριστη και στάθηκε αντάξια των προηγούμενων εορταστικών εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση