Νοέ 16
05

Τα παιδιά με τις βαλίτσες…

Πέρασαν κιόλας τέσσερις μήνες που αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της γ΄ τάξης, της χρονιάς του 2015-6, απόφοιτους του γυμνασίου πια – μαζί και τους επί τρία χρόνια συντάκτες της σχολικής μας εφημερίδας.

Ως αποχαιρετιστήριο δώρο για να βάλουν στις αποσκευές τους για τον μακρύ δρόμο που τους περιμένει, τους αφιερώνουμε το βίντεο της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχαν:

 

Το αγόρι με τη βαλίτσα – Θέατρο «Καμπέρειο» 29/6/΄16

Η προετοιμασία και η υλοποίηση της θεατρικής παράστασης εντάχθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος με θέμα την παιδική προσφυγιά, που πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής το 2015-2016 με τη συμμετοχή μαθητών από όλα τα τμήματα της γ΄τάξης.

Συμμετέχοντες μαθητές: Μυρσίνη Αναστασούλη – Κωνσταντίνος Βαράκας – Βάλια Γιούνη – Παναγιώτης Γκάγκας – Δημήτρης Δεληγιαννάκης – Στέφανος Δήμος – Εβελίνα Εμβαλωτή – Νίκος Ζαρκάδας – Διώνη Ζωίδη – Ελπίδα Κάλλου – Άγγελος Μπόζιος – Αχιλλέας Παππάς – Χαρίλαος Σιάφης

Πολύτιμη συμβολή: Γιολάντα Καπέρδα – Άννα Μπουκουβάλα

Υπεύθυνες προγράμματος: Καλλιόπη Σταύρου – Μαρία Πετρίδου


 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση