Φεβ 16
21

Σχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Ιωαννίνων

της Εβελίνας Εμβαλωτή και της Διώνης Ζωίδη (Γ΄1)

    Ο γνωστός γιαννιώτικος καιρός με το ψιλόβροχο και τον παγωμένο αέρα δεν εμπόδισε μαθητές και μαθήτριες του Νομού Ιωαννίνων να συμμετάσχουν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου που έλαβε χώρα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων στις 15 Ιανουαρίου 2016. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αποτελεί ρεκόρ συγκρίνοντας με τις προηγούμενες χρονιές.

    Τα κορίτσια των γυμνασίων της πόλης αγωνίστηκαν στα 2 χιλιόμετρα και τα αγόρια στα 3 χιλιόμετρα, ενώ για τους μαθητές των λυκείων τα κορίτσια επίσης στα 3 χιλιόμετρα και τέλος τα αγόρια στα 4 χιλιόμετρα! Είμαστε περήφανοι για τα 261 παιδιά γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας τα οποία έλαβαν μέρος στους αγώνες, που δεν αποκλείεται συνολικά τα αθλητικά τους παπούτσια να έχουν διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα απ’ ό,τι το αυτοκίνητό μας! Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά μας πιθανόν έχουμε ανερχόμενα αστέρια που θα λάμψουν στον χώρο του αθλητισμού.

    Ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας είναι πως ο Λάμπρος Βλάχας, δρομέας, αθλητής της ξιφασκίας και φετινός νικητής του Ενδοσχολικού μας Πρωταθλήματος Ανωμάλου, κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 09’47’’. Συγχαρητήρια λοιπόν και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

??????????????????????????????????

    Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε παραπονεμένα και τα άλλα αστέρια του σχολείου μας! Αναλυτικά: Ο μαθητής της Γ΄ γυμνασίου και αθλητής της κωπηλασίας, Λεωνίδας Γούνης, ήρθε τρίτος με χρόνο 10’37’’. Ο μαθητής της Γ’ γυμνασίου και κολυμβητής, Γιάννης Τζιόρας, μας έβγαλε κι αυτός ασπροπρόσωπους καταλαμβάνοντας με χρόνο 10’47’’ την τέταρτη θέση. Επίσης ο συμμαθητής τους, κωπηλάτης κι αυτός, Θεμιστοκλής Λέκκας βγήκε εικοστός ένατος στον αγώνα με χρόνο 12’21’’, ζωγραφίζοντας στο πρόσωπο του γυμναστή μας ακόμη ένα χαμόγελο. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα των αγοριών του σχολείου μας κατέκτησε την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία.

    Όμως και τα κορίτσια της Β΄ τάξης του σχολείου μας έκαναν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και μας έκαναν χαρούμενους! Συγκεκριμένα: Η μαθήτρια Καίτη Παγούνη, αθλήτρια του Κουνγκ Φου, κατέκτησε τη 10η θέση με χρόνο 08’49’’, η μαθήτρια και αθλήτρια του στίβου Κωσταντίνα Μυλωνά με χρόνο 09’24’’ ήρθε στη 19η θέση, ενώ η μαθήτρια Βίκη Καραβίδα, που αγωνίζεται και στο βόλεϊ, στην 31η θέση με χρόνο 10’04’’.

    Για την ιστορία, στην κατηγορία των μαθητών γυμνασίου οι τρεις πρώτοι νικητές στα αγόρια ήταν ο Λάμπρος Βλάχας, ο Νέστορας Κολιός και ο Λεωνίδας Γούνης και αντίστοιχα στα κορίτσια η Νικολέτα Μάκου, η Νεφέλη Ζιώγα και η Κωνσταντίνα Αλεξίου. Στην κατηγορία των μαθητών λυκείου νικητής για τα αγόρια ήταν ο Απόλλωνας Γεωργίου (απόφοιτος και αυτός του σχολείου μας) και στα κορίτσια η Αφροδίτη Μήτση.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γυμναστές μας, κυρία Βασιλική Κεχαγιά και κύριο Κωνσταντίνο Λώλη, που ενθάρρυναν τα παιδιά να συμμετάσχουν και επέβλεψαν την όλη διαδικασία. Ελπίζουμε την παράδοση να συνεχίσει στο σχολείο μας η επόμενη γενιά, προσθέτοντας ακόμη μερικά κύπελλα και μετάλλια στις προθήκες μας!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *