Δεκ 15
21

Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου 2015-2016, Αγώνας κοριτσιών

της Ιωάννας Γκουτέλα (Α΄1)

     Στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε το ενδοσχολικό πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου στον εξωτερικό χώρο του σχολείου. Σε αυτόν τον αγώνα δρόμου έλαβαν μέρος πολλές μαθήτριες. Οι ακόλουθες έξι κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις, για τις οποίες απονέμονται μετάλλια:

1η Παναγιώτα Φωτίου (B΄4)

2η Καρατζόγλου Φοίβη (Γ΄2)

3η Παγούνη Αικατερίνη (Β΄2)

4η Καραβίδα Βασιλεία (Β΄2)

5η Μυλωνά Κωσταντίνα (Β΄3)

6η Κατσανάκη Βασιλεία (Γ΄2)

DSC05880DSC05865

     Τα κορίτσια, αφού έκαναν τις ασκήσεις προθέρμανσης υπό την καθοδήγηση της μαθήτριας Φοίβης Καρατζόγλου, ετοιμάστηκαν για τον αγώνα. Η διαδρομή ήταν ο γύρος του σχολείου, τον οποίο θα τον επαναλάμβαναν τρεις φορές.

     Στον πρώτο γύρο προηγείται η Φοίβη Καρατζόγλου με ελάχιστη διαφορά από τη δεύτερη, Παναγιώτα Φωτίου, ενώ στο τέλος του γύρου κάποια κορίτσια εγκαταλείπουν τον αγώνα. Έτσι, λοιπόν, με μικρές απώλειες οι υπόλοιπες μαθήτριες συνεχίζουν τον αγώνα τους. Στον δεύτερο γύρο τα πράγματα παραμένουν ίδια.

P1020858     Μετά από πέντε λεπτά και στον τελευταίο γύρο η Φοίβη είναι για άλλη μια φορά πρώτη. Ξαφνικά όμως, πριν από την τελευταία στροφή και λίγο πριν τη λήξη, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια η Παναγιώτα Φωτίου περνάει πρώτη και κερδίζει τον αγώνα.

     Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγχαρητήρια!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.


Αφήστε μια απάντηση