Οκτ 15
22

Εκδρομή στο Πανηπειρωτικό Στάδιο

Κάτω από (Άρθρα) από στις 22-10-2015 και με ετικέτα

του Χρήστου Μανταλόβα (Α΄2)

   Χθες, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, επισκεφτήκαμε με το σχολείο το Πανηπειρωτικό Στάδιο. Ήταν η πρώτη εκδρομή με το γυμνάσιο. Όλοι ήταν εκεί, μαθητές και δάσκαλοι από όλο το σχολείο. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστώ καλύτερα με τους συμμαθητές μου. Άδειασε το μυαλό, χαλάρωσα χωρίς να έχω άγχος για τα μαθήματα κι έκανα μάλιστα και καινούργιες παρέες από άλλα τμήματα.

    Φύγαμε από το σχολείο νωρίς το πρωί. Μόλις φθάσαμε, όλοι έτρεχαν, για να προλάβουν να «πιάσουν» ένα γήπεδο Πανηπειρωτικόή να αγοράσουν κάτι από το κυλικείο. Το τμήμα μου ήταν το πρώτο που έφθασε εκεί. Σαν αστραπή όλοι πήγαιναν προς το γήπεδο, για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν προλάβαμε να ξεκινήσουμε, διότι η Γ΄ γυμνασίου ως η «μεγαλύτερη» τάξη είχε το δικαίωμα να διεκδικεί όποιο γήπεδο ήθελε χωρίς να ρωτήσει. Χωρίς να έχουμε τι να κάνουμε, πήγαμε να παίξουμε μπάσκετ. Μια χαρά ήταν, το ευχαριστήθηκα.

    Η εκδρομή ήταν αρκετά ευχάριστη. Έπαιξα, διασκέδασα με τους καινούργιους μου φίλους. Δεν την περίμενα, για να είμαι ειλικρινής, και γι’ αυτό ενθουσιάστηκα. Όμως δεν ήταν τόσο ωραία όσο στο Δημοτικό, καθώς κράτησε λιγότερο. Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη φορά να είναι μεγαλύτερη.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *