Αρχική » Νέα - Ανακοινώσεις » Επιστολή προς τους γονείς

Επιστολή προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς  και κηδεμόνες,

            Ο Σύλλογος Διδασκόντων και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε για την καινούργια σχολική χρονιά υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες για τα παιδιά σας.

Το σχολείο και η οικογένεια  είναι  δύο θεσμοί που επιδρούν  καταλυτικά στην ψυχοπαιδαγωγική ανάπτυξη του παιδιού και πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία.

         Με την παρούσα επιστολή  μας  και στο πλαίσιο της οργάνωσης της σχολική ζωής και της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου,   επιθυμούμε να σας υπενθυμίσουμε και επισημάνουμε τα ακόλουθα.

*

         Η προσέλευση καθημερινά γίνεται  έως τις 8.10΄ που κτυπά το κουδούνι για την πρωινή συγκέντρωση στην οποία είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μαθητών/τριών γιατί εκεί ανακοινώνονται σημαντικά πράγματα.

        Η προσέλευση τόσο στην πρωινή συγκέντρωση όσο και στην τάξη τις ενδιάμεσες ώρες πρέπει  να γίνεται εγκαίρως.

       Οι απουσίες λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης δεν δικαιολογούνται.

*

       Κατά τη διάρκεια του ωρολογίου  προγράμματος κανένας μαθητής /τρια δεν φεύγει από το σχολείο  για κανέναν λόγο. Σε περίπτωση ανάγκης δύναται να φύγει με άδεια από τη Δ/ντρια και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων-κηδεμόνων.

*

         Οι μαθητές/τριες δεν επιτρέπεται να έχουν στο σχολείο κινητά τηλέφωνα. Αν για οποιοδήποτε λόγο εσείς ως γονείς-κηδεμόνες κρίνετε ότι το κινητό είναι απαραίτητο το παιδί σας, τότε  θα παρακαλούσαμε   να είναι   απενεργοποιημένο και μέσα στη σχολική τσάντα  καθόλη τη διάρκεια του ωρολογίου  προγράμματος.

      Η επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να γίνει από τα τηλέφωνα του σχολείου.

 

*

          Η συμμετοχή των μαθητών/τριών σε εκδηλώσεις- εκδρομές είναι υποχρεωτική. Απουσίες λόγω μη συμμετοχής δεν δικαιολογούνται.

        Εξαιρούνται οι εκδρομές με μεταφορικό μέσο για τις οποίες ζητείται σχετική άδεια συμμετοχής με Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα- κηδεμόνα.

*

        Στο σχολείο επιτρέπεται να καταναλώνονται αποκλειστικά και μόνο τα επιτρεπόμενα από τη νομοθεσία τρόφιμα (σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο).

*

        Ο σεβασμός απέναντι στο σχολικό περιβάλλον  συντελεί στη διαμόρφωση  καλού σχολικού κλίματος και είναι ένδειξη πολιτισμού.  Σε περίπτωση φθορών – ζημιών οι υπαίτιοι θα αναλαμβάνουν την αποκατάστασή τους.

*

          Κλείνοντας σας προσκαλούμε την Τετάρτη  23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα  18.00 μ.μ.  στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για την λειτουργία του.

 

                                                                                                        Σας ευχαριστούμε

         Η Δ/ΝΤΡΙΑ                                                           Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

     AΝΝΑ  ΖΕΡΒΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεκέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Translate

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση