Οκτ 10
28

Τα ψηφοδέλτια για ΠΥΣΠΕ, Α/ΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ

Κάτω από (Σχ. Χρονιά 2010-11) από στις 28-10-2010

Συνάδελφε,

Στις εκλογές της 3ης  Νοέμβρη για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Έχεις μια ευκαιρία – Αξιοποίησέ την!

Για να γίνει η αγανάκτηση δύναμη,

ψήφισε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το

Στις εκλογές που έρχονται σε λίγες μέρες δεν ψηφίζουμε απλώς για «αιρετό»! Καλούμαστε να πάρουμε συνολικά θέση για τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που φέρνει η αποκέντρωση μέσω του «Καλλικράτη» και στο χώρο της εκπαίδευσης. Για το ρόλο των νέων Υπηρεσιακών Συμβουλίων, των κρατικών δηλαδή οργάνων μέσα από τα οποία θα περάσουν οι αντιδραστικές ανατροπές στα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα.

Σκέψου το ρόλο που παίζουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και οι τοπικοί άρχοντες ως στηρίγματα της κεντρικής εξουσίας! Όχι μόνο γιατί ως κρατικά όργανα εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική και πρωτοστατούν για την προώθηση της, αλλά κυρίως γιατί εκεί μέσα στήνονται οι πρασινογάλαζοι μηχανισμοί εξαγοράς και ενσωμάτωσης, με τους οποίους κρατούν το λαό χειροπόδαρα δεμένο πίσω από το άρμα της κεντρικής πολιτικής εξουσίας.

Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα στείλει πολλαπλά μηνύματα προς πολλούς αποδέχτες. Οι εκλογές αυτές είναι και πρέπει να αντιμετωπιστούν ως ένας αγώνας, συνέχεια των αγώνων που δώσαμε με απεργίες, με συλλαλητήρια, πικετοφορίες και καταλήψεις ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή, φιλομονοπωλιακή βαρβαρότητα και πρέπει να είναι νικηφόρος για το ταξικό και γενικότερα το λαϊκό κίνημα.

Στις 3 Νοέμβρη, στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα πάρουν ηχηρή απάντηση αν βγουν ακόμα πιο ενισχυμένα τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΠΑΜΕ

Για το ΠΥΣΔΕ και το Α/ΠΥΣΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τους υποψηφίους με την

Για το ΚΥΣΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τους υποψήφιους από τη Αχαΐα με την



Αφήστε μια απάντηση