Νοέ 14 2013

συνεχίζουμε τις δράσεις μας με όραμα και μεράκι

Ο ιστότοπος αυτός συνεχίζει τη λειτουργία του, ως προσωπικός ιστότοπος του διαχειριστή του Αρ. Κωνσταντινίδη, μια και συνεχίζονται οι δράσεις μας, οι σχετικές με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων (περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας, πολιτιστικών θεμάτων) με όραμα και μεράκι υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση.

Παρακαλώ οι συνάδελφοι και οι φίλοι που θα ήθελαν (να συνεχίσουν) να παρακολουθούν και να  ενημερώνονται από τον ιστότοπο αυτό μπορούν να τον επισκέπτονται και από εδώ.  Επίσης αν θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ή να προσθέσουν κάποιο άρθρο μπορούν να μου τα στείλουν για ανάρτηση  στην προσωπική μου ηλεκτρονική διεύθυνση. Αντίστοιχα όσοι δεν επιθυμούν να παραμένει η δουλειά τους (ως σύνδεσμος) στον ιστότοπο, μπορούν να μου ζητήσουν να την διαγράψω.

Υπενθυμίζω πως μέχρι 29/11 θα πρέπει να υποβληθούν προς έγκριση τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν και οι αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα των ΚΠΕ (και όχι αργότερα όπως άλλες χρονιές). Ας μη καθυστερούμε άλλο λοιπόν!

 

11 απαντήσεις μέχρι τώρα




11 σχόλια προς “συνεχίζουμε τις δράσεις μας με όραμα και μεράκι”

  1.   Μαρία Αλεξίουστο 16 Νοέ 2013 στις 15:12

    Πριν λίγες μέρες δημιουργήθηκε το Ιστολόγιο του Γενικού Λυκείου Ορμύλιας στο facebook:
    https://www.facebook.com/lykormyl?fref=ts

    Απάντηση

RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *