Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Καλωσορίσατε στο blog Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Πέλλας

10 Ιούνιος 2013

Αγαπητοί συμμαθητές και αγαπητές συμμαθήτριες, καθηγητές και καθηγήτριες, φίλες και φίλοι

      Στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων συμμετέχουμε συνήθως παιδιά και εκπαιδευτικοί που αποφασίσαμε να κάνουμε μέσα στο σχολείο, κάτι παραπάνω από απλά μαθήματα. Είμαστε άνθρωποι που αποφασίσαμε να είμαστε δημιουργικοί, να ασχοληθούμε με τον πολιτισμό, το περιβάλλον μας, την υγεία μας, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, να συνεργαστούμε μεταξύ μας, να εκφράσουμε τις απόψεις μας.              

Αποδεικνύουμε ότι εμείς οι νέοι συμμετέχουμε στην δημιουργία πολιτισμού, παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε! Παραθέτουμε κόντρα στην τρομοκρατία της οικονομικής ύφεσης το πνεύμα και την δημιουργία, στήνουμε γέφυρες επικοινωνίας, συνεργασίας και φιλίας μεταξύ μας και με τους εκπαιδευτικούς μας. Αξιοποιούμε τις κλίσεις μας, ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας.

Μας αξίζει και δικαιούμαστε έναν καλύτερο κόσμο και με σωστή κρίση, εμπνευσμένες ιδέες, δημιουργικό πνεύμασυνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε μια ζωή λιγότερο τρομαχτική, πιο δίκαιη και πιο ανθρώπινη. Γιατί εμείς είμαστε το μέλλον και μπορούμε μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο!!!… Όπως λέει και ό ποιητής:  …με ματιά πλατιά, όπου ο κόσμος ξαναγίνεται όμορφος από την αρχή, στα μέτρα της καρδιάς…

Απόσπασμα από την ομιλία μαθητών στο
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2013
Δ.Ε. Πέλλας

One thought on "Καλωσορίσατε στο blog Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Πέλλας"

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση