Επισήμανση

10 Ιούνιος 2013

Το blog έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση:

http://sdpellas.blogspot.gr/

Εκεί υπάρχουν οι αναρτήσεις για όλα τα προγράμματα, (2012-13 και 2013-14).

Επισημαίνεται ότι ΥΠΕΥΘΥΝΑ για την σύμφωνη γνώμη των κηδεμόνων σχετικά με την δημοσίευση εικόνων μαθητριών/των σε αυτό τον ιστότοπο, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο Διονύση Παπαχριστοδούλου για την πολύτιμη βοήθειά του στο στήσιμο και στη ενημέρωση αυτού του blog.

Φωτεινή Σταυρίδου
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Πέλλας

Καλωσορίσατε στο blog Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Πέλλας

10 Ιούνιος 2013

Αγαπητοί συμμαθητές και αγαπητές συμμαθήτριες, καθηγητές και καθηγήτριες, φίλες και φίλοι

      Στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων συμμετέχουμε συνήθως παιδιά και εκπαιδευτικοί που αποφασίσαμε να κάνουμε μέσα στο σχολείο, κάτι παραπάνω από απλά μαθήματα. Είμαστε άνθρωποι που αποφασίσαμε να είμαστε δημιουργικοί, να ασχοληθούμε με τον πολιτισμό, το περιβάλλον μας, την υγεία μας, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, να συνεργαστούμε μεταξύ μας, να εκφράσουμε τις απόψεις μας.              

Αποδεικνύουμε ότι εμείς οι νέοι συμμετέχουμε στην δημιουργία πολιτισμού, παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε! Παραθέτουμε κόντρα στην τρομοκρατία της οικονομικής ύφεσης το πνεύμα και την δημιουργία, στήνουμε γέφυρες επικοινωνίας, συνεργασίας και φιλίας μεταξύ μας και με τους εκπαιδευτικούς μας. Αξιοποιούμε τις κλίσεις μας, ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας.

Μας αξίζει και δικαιούμαστε έναν καλύτερο κόσμο και με σωστή κρίση, εμπνευσμένες ιδέες, δημιουργικό πνεύμασυνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε μια ζωή λιγότερο τρομαχτική, πιο δίκαιη και πιο ανθρώπινη. Γιατί εμείς είμαστε το μέλλον και μπορούμε μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο!!!… Όπως λέει και ό ποιητής:  …με ματιά πλατιά, όπου ο κόσμος ξαναγίνεται όμορφος από την αρχή, στα μέτρα της καρδιάς…

Απόσπασμα από την ομιλία μαθητών στο
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2013
Δ.Ε. Πέλλας

Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση