Το ΚΘΒΕ στην Εκπαίδευση

Για τρίτη συνεχή χρονιά του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζει τη συνεργασία του με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Θράκη, καλλιεργώντας τη θεατρική παιδεία, κινητοποιώντας το ενδιαφέρον της σχολικής κοινότητας για τη σύνθετη τέχνη του θεάτρου και δημιουργώντας συν τω χρόνω ένα θεατρικό ψηφιακό αποθετήριο χρήσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο. Για του λόγου το αληθές μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τους παρακάτω συνδέσμους με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα των 2 προηγούμενων χρόνων:
-«Η Αχίλλειος Πτέρνα μου»: https://www.ntng.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&production=50726 – Πρόγραμμα Β’θμιας Εκπαίδευσης, 1ος χρόνος
-«Με το βλέμμα του άλλου»: https://www.ntng.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&production=51642 – Πρόγραμμα Β΄θμιας Εκπαίδευσης, 2ος χρόνος.

Όποιος εκπαιδευτικός ενδιαφέρεται για ανάλογη συνεργασία του ΚΘΒΕ με τον ίδιο και με τη μαθητική του ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει με τον μεγαλύτερο οργανισμό θεάτρου της Β. Ελλάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση f.logothetidou@ntng.gr με την ένδειξη “Συμμετοχή στο ΚΘΒΕ στην Εκπαίδευση”  ή να τηλεφωνήσει στον αριθμό 2315 200071.

Παρατίθεται η σχετική πρόσκληση του καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Ν.Κολοβού:ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.