Εθελοντική αιμοδοσία εκπαιδευτικών της Ροδόπης

Κάτω από: Αγωγή Υγείας | ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΔΕ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 10:34 πμ |

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Ροδόπης

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης,τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη, 30-01-2019, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που “αιμορραγεί” εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.
Είναι η ένατη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητά μας διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους και ακόμα να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, ώστε και αυτοί να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Βασιλειάδης Μιχάλης Λίτσος Ευάγγελος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.