Mrs Zoe’s blog

Αγαπητοί μαθητές & μαθήτριες,

Με χαρά σας παρουσιάζω τη “γωνιά των αγγλικών μας”.  

 Σ’ αυτή τη σελίδα θα φιλοξενούνται τα νέα και οι δραστηριότητές σας, ενδιαφέροντα άρθρα και σύνδεσμοι καθώς και εκπαιδευτικά videos.  Σας καλώ να την επισκέπτεστε συχνά και να κοινοποιείτε την προσπάθεια και τις δημιουργίες σας στους γονείς και στους φίλους σας.

Μπορείτε να ανατρέχετε στις αντίστοιχες κατηγορίες στο δεξί μέρος της σελίδας ανάλογα με την τάξη σας (1st Grade, 2nd Grade, etc.) αλλά και στην μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας (videos, Διαδραστικά σχολικά βιβλία κλπ)

Καλή πλοήγηση!!!

 

Περιστέρι, 2022

 

 

 

 

 

Σχετικά με Zoe Ximitoulia

Είμαι εκπαιδευτικός Αγγλικής γλώσσας στο 13ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου. Υπηρετώ στην δημόσια εκπαίδευση από το 1993. Είμαι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ  με Μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα “Σπουδές στην Εκπαίδευση” από το ΕΑΠ. Έχω ασχοληθεί με την Εκπαίδευση Ενηλίκων (πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ, ΙΔΕΚΕ & Αξιολογήτρια στον ΕΟΠΠΕΠ (για την  πιστοποίηση της Εκπαιδευτικής Επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων ). Πιστεύω ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να επικαιροποιεί τις γνώσεις του και να αποτελεί παράδειγμα “δια βίου μάθησης” και για τους μαθητές του. Η καινοτομία και η εισαγωγή των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν προτεραιότητές μου που με πάθος υπερασπίζομαι παρά τις όποιες δυσκολίες.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Αρχική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.