Αρχική » Eξ αποστάσεως εκπαίδευση » «Η ιστορία της προσκύνησης των μάγων και η θέση της μέσα στο αφηγηματικό και θεολογικό πρόγραμμα του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου». Eπιμορφωτικό Webinar Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος-Ανατ. Αττικής-Θεσσαλίας-Δυτ. Μακεδονίας- Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

Aρχείο Δημοσιευμάτων

«Η ιστορία της προσκύνησης των μάγων και η θέση της μέσα στο αφηγηματικό και θεολογικό πρόγραμμα του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου». Eπιμορφωτικό Webinar Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος-Ανατ. Αττικής-Θεσσαλίας-Δυτ. Μακεδονίας- Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.

photo αφίσα

Συνεχίζονται την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, οι εργασίες του διαδικτυακού “Θεολογικού Εργαστήριου” που συνδιοργανώνουν οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 Θεολόγων Δρ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (με έδρα στη ΔΔΕ Φθιώτιδας), Δρ. Νικόλαος Παύλου (ΔΔΕ Λάρισας) και Δρ. Νικόλαος Ματθαίου (ΔΔΕ Κοζάνης) και Όλγα Γκούμα (ΔΔΕ Ξάνθης) για τις επιμορφωτικές τους δράσεις με τους θεολόγους εκπαιδευτικούς των περιοχών ευθύνης τους.

Το “Θεολογικό Εργαστήριο” (το οποίο λειτουργεί σε μηνιαία βάση και ανεξάρτητα από τις άλλες επιμορφωτικές δράσεις και πρακτικές των Συμβούλων) απευθύνεται στους θεολόγους εκπ/κούς (μονίμους και αναπληρωτές) των Νομών: Φθιώτιδας, Καρδίτσας, Ανατ. Αττικής (αρμοδιότητας του Σ.Ε. Χαρ. Ανδρεόπουλου), Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας (Σ.Ε. Νικ. Παύλου) και Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Πιερίας και Ιωαννίνων (Σ.Ε. Νικ. Ματθαίου), Ξάνθης, Έβρου, Ροδόπης, Δράμας και Καβάλας (Σ.Ε. Όλγας Γκούμα).

Οι διαδικτυακές συναντήσεις  διεξάγονται εκτός ωραρίου λειτουργίας των σχολείων και η συμμετοχή των εκπ/κών σ΄ αυτές είναι προαιρετική. Η θεματολογία των συναντήσεων περιλαμβάνει θέματα Διδακτικής των Θρησκευτικών, δειγματικές διδασκαλίες, ζητήματα Διοίκησης της Εκπαίδευσης, εφαρμογές των Τ.Π.Ε. στα Θρησκευτικά, διαχείρισης της σχολικής τάξης, πληροφόρηση για νέες τάσεις και ρεύματα της θεολογικής επιστήμης, κ.α.

Η 3η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.00 στο σύνδεσμο (link) της ψηφιακής πλατφόρμας Cisco Webex:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/nmatthaiou

 Εισηγήτρια θα είναι η καθηγήτρια της Καινής Διαθήκης στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ κ.  Αικατερίνη Τσαλαμπούνη με θέμα: «Η ιστορία της προσκύνησης των μάγων και η θέση της μέσα στο αφηγηματικό και θεολογικό πρόγραμμα του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου»

Με την ολοκλήρωση του κύκλου των συναντήσεων στους/στις συναδέλφους που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εργασίες του “Θεολογικού Εργαστηρίου” θα δοθεί Βεβαίωση συμμετοχής.

 


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση