Αρχική » Γενικά » Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο της Π.Ε.Θ. με θέμα: «Μνήμες Μικράς Ασίας. Εκκλησία – Ιστορία – Πολιτισμός», στη Θεολογική του Α.Π.Θ.

Aρχείο Δημοσιευμάτων

Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο της Π.Ε.Θ. με θέμα: «Μνήμες Μικράς Ασίας. Εκκλησία – Ιστορία – Πολιτισμός», στη Θεολογική του Α.Π.Θ.

 

AfieromaH Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, από Παρασκευή 11-11-2022 έως και Σάββατο 12-11-2022, διοργανώνει το Δ’ Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο, με θέμα «Μνήμη Μικράς Ασίας. Εκκλησία-Ιστορία-Πολιτισμός», το οποίο θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., με συμμετοχή εισηγητών από την Κύπρο και την Ελλάδα και παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερώνυμου, του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρίου Χρυσόστομου, του Σεβασμιώτατου Αρχιεπίσκοπου Κρήτης κυρίου Ειρηναίου και απάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κύπρου και της Κρήτης, εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας, του εκπαιδευτικού χώρου, Θεολόγων της Ελλάδας καθώς και εκπροσώπων Θεολογικών Ενώσεων και Συνδέσμων της Ελλάδος και της Κύπρου.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, και απευθύνεται μεταξύ άλλων και σε εκπαιδευτικούς ΠΕ01.

* Αναλυτικά το Πρόγραμμα και οι εισηγητές, στο ιστολόγιο του ➡ Θεολογικού Συνδέσμου Λάρισας

 


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων