Αρχική » Γενικά » “Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο”: Εξ αποστάσεως σεμινάριο Θεολόγων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Το πρόγραμμα.

Aρχείο Δημοσιευμάτων

“Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο”: Εξ αποστάσεως σεμινάριο Θεολόγων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Το πρόγραμμα.

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αίτηση συμμετοχής σας στο εξ αποστάσεως σεμινάριο. Η ανταπόκρισή σας αναδεικνύει το ενδιαφέρον του θεολογικού  κόσμου για τα δρώμενα στην παιδεία μας. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά  πολύ τις προσδοκίες μας. Ίσως να είναι η μεγαλύτερη θεολογική  συνάντηση που έχει γίνει.

Επειδή την Τετάρτη το πρωί θα είμαστε  στα σχολεία μας και στις  υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το 50434/ΓΔ4/02-05-2020/ΥΠΠΑΙΘ, έγινε  σύμπτυξη των δύο μερών του σεμιναρίου μας σε ένα.  Θα πραγματοποιηθεί  λοιπόν  την Τετάρτη 6/5/2020, ώρες 18.00 – 21.00.

Στους/-τις  αιτηθέντες/-είσες τη συμμετοχή τους στο e-σεμινάριo έχουν ήδη σταλεί αναλυτικές οδηγίες για την είσοδό τους στην πλατφόρμα Cisco Webex,  καθώς και το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Καλή αντάμωση στο σεμινάριο. Να είναι δημιουργικό και χρήσιμο.

ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας / Συντονιστής ΕΕ Θεολόγων Δρ Νικ. Παύλου

ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδος / Συντονιστής ΕΕ Θεολόγων Δρ Χαρ. Ανδρεόπουλος


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση