Αρχική » Γενικά » «Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο». Εξ αποστάσεως σεμινάριο Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας

Aρχείο Δημοσιευμάτων

«Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο». Εξ αποστάσεως σεμινάριο Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας

Σας γνωρίζουμε ότι τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, δια της συμπράξεως των Συντονιστών ΕΕ κλ. ΠΕ01 Θεολόγων,  Νικολάου Παύλου και Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, αντιστοίχως, διοργανώνουν από κοινού ψηφιακό σεμινάριο Θρησκευτικών με θέμα «Διδάσκοντας e Θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο» την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.  Το σεμινάριο αποτελείται από 2 μέρη:

1ο  μέρος: «Η χρήση της ψηφιακών εργαλείων eclass, eme και padlet στο μάθημα των Θρησκευτικών» (ώρα έναρξης 10.00 )

2ο μέρος. «Προσεγγίζοντας το ψηφιακό σύμπαν: Καλές πρακτικές & διδακτικές εφαρμογές στην εξ αποστάσεως διδασκαλία των Θρησκευτικών. Το ζήτημα της Δημιουργίας του κόσμου και του ανθρώπου» (ώρα έναρξης 18.00 )

Κύριος ομιλητής στο 2ο μέρος θα είναι ο Άρχων Διδάσκαλος του Ευαγγελίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και π. Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου.

Για το e σεμινάριο θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Cisco Webex.

Ήδη, μετά την αποστολή στα  σχολεία της σχετικής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, δια των υπ΄ αριθμ. 568/28-04-2020 και 512/28-04-2020 Εγγράφων, αντιστοίχως, των ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας / ΣΕΕ-ΠΕ01 Νικ. Παύλου και ΠΕΚΕΣ Στ.Ελλάδος/ΣΕΕ-ΠΕ01 Χαρ. Ανδρεόπουλου,  οι (ψηφιακές) θέσεις έχουν ήδη υπερκαλυφθεί, τηρηθείσης της σειράς προτεραιότητος, η οποία επεσημαίνετο ότι θα ισχύσει.

Οδηγίες και το ακριβές πρόγραμμα του e – σεμιναρίου και για το σύνδεσμο (link, στο περιβάλλον Webex) με τον οποίο συνδεθούν θα σταλούν στους επιλεχθησομένους με νεότερο e – mail.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 Λήψη αρχείου

 

Efthia.gr


Σχολιάστε

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων