Τι είναι το Edmodo ;

    Το Edmodo είναι μια εκπαιδευτική -παγκόσμιας εμβέλειας – ασφαλής πλατφόρμα, η οποία μπορεί να εμπλέξει σχολεία – εκπαιδευτικούς – μαθητές και  γονείς-κηδεμόνες σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν ευρίσκονται…

  …Θέλω να πιστεύω ότι το αύριο έχει να κάνει με την απόκτηση γνώσης και γενικά δεξιοτήτων και μέσα από δικτύωση (εξ αποστάσεως).  Το Πανεπιστήμιο Κρήτης -για παράδειγμα- στη χώρα μας έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη με τα προγράμματα Mathesis, αλλά όχι μόνο το Πανεπιστήμιο Κρήτης! Δείτε τι εκπληκτικά πράγματα γίνονται εκεί στο Πανεπιστήμιο Κολοράντο, για παράδειγμα στον τομέα της φυσικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επομένως, πάμε μπροστά προετοιμάζοντας τα παιδιά μας -στο μέτρο του δυνατού- να αποκτήσουν μια ψηφιακή κουλτούρα σε σωστές βάσεις.

Από τη μεριά μου τώρα…

…έγραψα ένα κείμενο σχετικό με το ερώτημα “Τι είναι το Edmodo” και  το αναρτώ σε μορφή pdf στο link “Τι είναι το Edmodo“.   Να σημειώσω ότι αιτία της ανάρτησης είναι η πρόθεσή μου να ενημερώσω τους γονείς-κηδεμόνες του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινάμε στο σχολείο για την δημιουργία ψηφιακών τάξεων.

Θα υπάρξει συνέχεια αναρτήσεων με πρόσθετα άρθρα…

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/2018/12/07/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-edmodo/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση