«

»

Σεπ 18

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Αυτόματη προώθηση μηνυμάτων από λογαριασμό Gmail, σε πολλούς άλλους λογαριασμούς…

        Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να θελήσετε να έχετε  αυτόματη προώθηση μηνυμάτων από λογαριασμό Gmail, σε ένα άλλο ή σε πολλούς άλλους λογαριασμούς (είτε Gmail, είτε όχι).  Αυτόματη προώθηση θα πει :  Όταν ένα μήνυμα φτάσει στον λογαριασμό Gmail, να φύγει αμέσως -μόνο του- χωρίς δική μας πράξη σε άλλο ή πολλούς άλλους λογαριασμούς.

Αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο, με δόθηκε από το σχολείο όπου εργάζομαι. Εκεί, στο σχολείο φτιάξανε ένα λογαριασμό Gmail, δόθηκαν οι κωδικοί στους εκπ/κούς του σχολείου και έτσι μπορούν οι εκπ/κοί  να έχουν την ενημέρωσή τους.  Βέβαια ο τρόπος που επίλεξε το σχολείο δεν είναι ο καλύτερος αφού υπάρχουν άλλες λύσεις, αλλά ας μη το αναλύσουμε…  Με την ανάρτηση αυτή εδώ, θέλω οι συνάδελφοι να ενημερώνονται, λαμβάνοντας τα μηνύματα στο δικό τους προσωπικό λογαριασμό.

Δείτε στο link «Προώθηση μηνυμάτων από λογαριασμό Gmail» ,  την διαδικασία για πετύχετε την δική σας προώθηση μηνυμάτων.

Important!

Το περιβάλλον Gmail, προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες φιλτραρίσματος mail. Μπορείς -για παράδειγμα- ένα μήνυμα που έρχεται συχνά και σε ενοχλεί, να το στείλεις στο αγύριστο με μια αυτοματοποίηση τέτοια, ούτως ώστε να μη πάρεις χαμπάρι ότι ήλθε.  Αξίζει να δώσετε προσοχή στο φιλτράρισμα…

.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/2017/09/18/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8e%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων