Τι είναι η “Ηλεκτρονική τάξη”

 e_classAποφάσισα να ασχοληθώ με τα περιβάλλοντα, που λίγο πολύ έχουν κοινό τόπο τη δημιουργία – τη διαχείριση και τη παρουσίαση “Ηλεκτρονικής  τάξης”.  Αρχικά είδα το Moodle, το οποίο άφησα διότι με είπαν ότι είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα η διαχείριση μέχρι να το φέρεις σε επιθυμητή μορφή (θυμίζει Joomla!), ιδιαίτερα αργό αφού δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε απο το sch.gr και καλύτερα είναι να δω το e_Class το οποίο είναι “έτοιμο”, υποστηρίζεται από το sch.gr και “τρέχει” αρκετά γρήγορα.

Στο άρθρο μου λοιπόν σας δείχνω πώς θα γνωρίσετε τις δουλειές που συνάδελφοί μας εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και καθηγητές, δημιούργησαν σε περιβάλλον “Ηλεκτρονικής τάξης” και στη πλατφόρμα e_class. Δείτε στο link Γνωριμία με την “Ηλεκτρονική Τάξη” τι δική μου πρόταση προσέγγισης στο εν λόγω θέμα.

Στη συνέχεια διαβάστε και μια άλλη πρόταση με ίδιο περιεχόμενο, αλλά με περισσότερες πληροφορίες που ίσως σας ωφελήσει περισσότερο. Δείτε ΕΔΩ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/2014/04/13/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b7/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση