Ξεκινήστε τη δημιουργία blog στο Π.Σ.Δ.

Sima_wp Αυτό είναι το πρώτο άρθρο της σειράς σχετικά με τη διαχείριση blog στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.  Στο άρθρο δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικό ή σε Σχολική μονάδα να γνωρίσει την ύπαρξη του δικού του/της  blog στο Π.Σ.Δ.

Στο Π.Σ.Δ. υπάρχει ο οδηγός δημιουργίας και διαχείρισης ιστολογίου https://blogs.sch.gr/manuals/  και μάλιστα είναι αρκετά καλός.  Η δική μου παρουσίαση έχει να κάνει με το πως ξεκίνησα και με το πως θα συνεχίσω τη εργασία μου βήμα-βήμα, μέχρι να φτάσω σε κάποια τελική μορφή το δικό μου blog.  Δηλαδή μια πορεία εργασίας  θα σας παρουσιάσω.

Γνωρίζω εκπαιδευτικούς που έχουν την θέληση να ασχοληθούν με ιστότοπους (blogs , site), ψηφιακές τάξεις (edmodo,…) και όλες οι συζητήσεις μας έχουν ένα κοινό παρονομαστή, “Θέλω να δω πως γίνεται βήμα-βήμα“.   Λοιπόν, σε αυτούς απευθύνομαι.

Δείτε το άρθρο πατώντας στο link    Γνωριμία με …το δικό μου Bolg

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/wnikdim/2013/06/09/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-blog-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80-%cf%83-%ce%b4/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση