Skip to main content

Εγκατάσταση Drupal

  1. Από τις διαθέσιμες εφαρμογές επιλέξτε Εγκατάσταση δίπλα από την εφαρμογή Drupal, ώστε να ξεκινήσει η προδιαμορφωμένη εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμης έκδοσης Drupal.
  2. Ξεκινά η αυτόματη εγκατάσταση του Drupal και περιμένετε μέχρι να σας εμφανίσει μήνυμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας 100%. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα.
  3. Με την ολοκλήρωση της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα ενημέρωσης/διαχείρισης αυτής.Αν επιθυμείτε την αλλαγή κάποιες από τις αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις του ιστοτόπου σας, επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων και σας δίνεται η δυνατότητα για:
    • Να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις, αν θέλετε να γίνεται αυτόματη ενημέρωση στο wordpress όταν αυτή είναι διαθέσιμη. Για να γίνει αυτό επιλέξτε την επιλογή (1).
      ΠΡΟΣΟΧΗ : Ενεργοποιώντας τις Αυτόματες ενημερώσεις ενδέχεται να υπάρξει ασυμβατότητα με plugins / themes και συνεπώς δυσλειτουργία στον ιστότοπό σας. Σας προτείνουμε να μην το επιλέξετε, διότι μέσω του πίνακα ελέγχου θα ενημερωθείτε όποτε υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.
    • Αλλαγή των στοιχείων πρόσβασης του διαχειριστή, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, επιλογή (2).
    • Αλλαγή των στοιχείων πρόσβασης διαχείρισης της mysql βάσης δεδομένων, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, επιλογή (3).
    • Αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαχειριστή, επιλογή (4).
    • Αλλαγή του Ονόματος της ιστοσελίδας σας, επιλογή (5).Μετά την επιθυμητή αλλαγή ρυθμίσεων επιλέγουμε Εφαρμογή και OK και η εγκατάσταση Drupal ολοκληρώνεται.
  4. Για τη διαχείριση της εφαρμογής επιλέξτε από το μενού αριστερά Εφαρμογές (1) και μετά Drupal x.x.x (2).
  5. Στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε Administrative interface.
  6. Στην επόμενη καρτέλα συμπληρώνουμε το όνομα χρήστη διαχείρισης (username) και κωδικό πρόσβασης διαχείρισης (password)  και επιλέξτε Log in.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση