Skip to main content

Εγκατάσταση Joomla

  1. Από τις διαθέσιμες εφαρμογές επιλέξτε Εγκατάσταση δίπλα από την εφαρμογή Joomla, ώστε να ξεκινήσει η προδιαμορφωμένη εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμης έκδοσης Joomla.
  2. Ξεκινά η αυτόματη εγκατάσταση του Joomla και περιμένετε μέχρι να σας εμφανίσει μήνυμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας 100%. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα.
  3. Με την ολοκλήρωση της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα ενημέρωσης/διαχείρισης αυτής.Αν επιθυμείτε την αλλαγή κάποιες από τις αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις του ιστοτόπου σας, επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων και σας        δίνεται η δυνατότητα για:
    • Να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις, αν θέλετε να γίνεται αυτόματη ενημέρωση στο wordpress όταν αυτή είναι διαθέσιμη. Για να γίνει αυτό επιλέξτε την επιλογή (1).
      ΠΡΟΣΟΧΗ : Ενεργοποιώντας τις Αυτόματες ενημερώσεις ενδέχεται να υπάρξει ασυμβατότητα με plugins / themes και συνεπώς δυσλειτουργία στον ιστότοπό σας. Σας προτείνουμε να μην το επιλέξετε, διότι μέσω του πίνακα ελέγχου θα ενημερωθείτε όποτε υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.
    • Αλλαγή των στοιχείων πρόσβασης του διαχειριστή, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, επιλογή (2).
    • Αλλαγή των στοιχείων πρόσβασης διαχείρισης της mysql βάσης δεδομένων, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, επιλογή (3).
      Μετά την επιθυμητή αλλαγή ρυθμίσεων επιλέγουμε Εφαρμογή και OK και η εγκατάσταση Joomla ολοκληρώνεται και είναι πλέον διαχειρίσιμη μέσω του εργαλείου Joomla (Joomla! Toolkit) του πίνακα ελέγχου. Σε περίπτωση που δεν φαίνεται η εφαρμογή επιλέξτε Ευρεση τοποθεσιών Joomla! και ανανεώστε τη σελίδα.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση