Υλικό Ειδικοτὴτων Μηχανολογικού Τομέα

5 Φεβρουαρίου 2017

Ψυκτικοί θάλαμοι επαγγελματικών οχημάτων

Οι ψυκτικοί θάλαμοι κατασκευάζονται σε διάφορες διαστάσεις και εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Αποτελούνται από ενιαία κομμάτια πάνελ που παράγονται σε ειδικές θερμόπρεσες οι οποίες επιτυγχάνουν ταυτόχρονα τη θέρμανση του πάνελ, το πρεσάρισμα και τη διαδικασία κενού (Ifac-Inox srl.) έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή θερμομονωτική απόδοση καθώς και η εξαιρετική αντοχή του θαλάμου.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία των θαλάμων είναι ανοξείδωτα για τη μεγαλύτερη αντοχή τους στο χρόνο και τη φθορά και εισάγονται από την Pommier-Furgocar, της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.

Ειδικές κατασκευές

  • Ειδικές κατασκευές για την μεταφορά κρεάτων

  • Ανακλινόμενα και αποσπώμενα ράφια.

  • Συστήματα για την μεταφορά υποπροϊόντων τροφίμων κάτω από ελεγχόμενες θερμοκρασιακές συνθήκες.

  • Ειδικές κατασκευές για την μεταφορά ψαριών και οστράκων

  • Συστήματα διαχωριστικών για τη συνδυασμένη μεταφορά προϊόντων κάτω από διαφορετικές θερμοκρασίες.

Ο θάλαμος που τοποθετείται στο αμάξωμα αποτελείται από ολόκληρα πάνελ, τα οποία έχουν κοπεί ξεχωριστά, στην συνέχεια έχουν συναρμολογηθεί και συγκολληθεί μαζί, ώστε να δημιουργηθεί μία μονολιθική δομή. Κάθε πάνελ στην βασική του σύνθεση αποτελείται από 2 πολυεστερικά ελάσματα (ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό) μεταξύ των οποίων τοποθετείται για θερμομόνωση (πολυουρεθάνη διασταλτή) σε πλάκες πυκνότητας 35 ±2 κιλά ανά κ.μ. με διαστολέα πεντάνιο (οικολογική). Οι ενισχύσεις στο εσωτερικό των πάνελ υλοποιούνται από πολυεστερικά προφίλ για τα πλαϊνά και συνδυασμό ξύλου, χάλυβα και πολυεστέρα για το πρόσθιο τμήμα και το πάτωμα.

Η κατασκευή των πάνελ γίνεται σε μηχανική πρέσα ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή συγκόλληση και όχι σε συνθήκες κενού. Όλα τα πάνελ κατασκευάζονται με τις κατάλληλες εγκοπές ώστε η συναρμολόγηση τους να γίνει μόνο με κόλλα ώστε να αποφευχθούν οι θερμογέφυρες. Όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο. Τα υλικά αμαξοποιίας προέρχονται από τους οίκους Pastore & Lombardi και Autocar, πιστοποιημένους με ISO 9001. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα ως κατάλληλα για να χρησιμοποιούνται σε χώρους αποθήκευσης τροφίμων από το TUV Γερμανίας ή το Αμερικάνικο FDA .

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται

©2024 Υλικό Ειδικοτὴτων Μηχανολογικού Τομέα Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση