Αρχική » STEM » Σεράφειο

Kατηγορίες

Translate

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in



 

Σεράφειο

Ο Δήμος Αθηναίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης / Technical University of Crete και η ΔΑΕΜ Α.Ε. καλούν παιδιά και γονείς να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που ξεδιπλώνονται όταν επιστήμη, τεχνολογία και εκπαίδευση συγκλίνουν!

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ένας ξεχωριστός κόσμος θα ζωντανέψει στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων – Serafio City of Athens!

Ζωγραφιές στον αέρα, ένας ρομποτικός βραχίονας που αναζητά έμπνευση, ταξίδι στο διάστημα με συσκευές εικονικής πραγματικότητας, παρουσίαση εκπαιδευτικών παιχνιδιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη σχολική τάξη, τρισδιάστατοι εκτυπωτές και μηχανήματα κοπής λέιζερ! ???????? ????

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε μια μέρα γεμάτη Τεχνολογία και Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους από το πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα του δήμου Αθηναίων με την επιστημονική επιμέλεια του εργαστηρίου TUC TIE Lab του Πολυτεχνείου Κρήτης.
—-
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης παρακαλείστε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
https://www.eventora.com/…/E…/open-day-01122019-anoixth-hmer

—————

Οι δράσεις οργανώνονται από τη Διεύθυνση Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Αθηναίων με την επιστημονική επιμέλεια του Εργαστηρίου Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων/ TUC TIE Lab του Πολυτεχνείου Κρήτης και την υποστήριξη της ΔΑΕΜ Α.Ε., της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων Ο.Τ.Α. του Δήμου Αθηναίων.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επισημαίνεται ότι για λόγους ασφαλείας είναι απαραίτητη η συνοδεία των μικρών μας επισκεπτών από ενήλικες.

 


Σχολιάστε

Συνδεθείτε στο Facebook του etwinning προγράμματος μας.

Συνδεθείτε στο Facebook του etwinning προγράμματος μας.

Code4SDG11

bravo schools

bravo schools

Βιώσιμες Πόλεις Global Goal 11

LINUX

LINUX

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in



 

Scientix resources

Scientix resources

&
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση