Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος!

xmas web card

Αγαπημένες φίλες / Αγαπημένοι φίλοι,

παρότι έχω τελειώσει χρόνια το σχολείο, το μυαλό μου σκέφτεται πάντα με όρους σχολικού έτους. Έτσι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν είναι για μένα το τέλος του γέρου χρόνου κι η αρχή του νέου, αλλά η πρώτη ανάπαυλα μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει το σχολικό έτος και ταυτόχρονα η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου!!!

Κι αυτό το σχολικό έτος είναι περίεργο, λόγω της φοβίας του CoViD, όλη η ζωή μας είναι περίεργη, αλλά … η ζωή συνεχίζεται και όλα αυτά που περνάμε γίνονται πιο “ελαφρά” να τα σηκώσουμε αν τα μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Οικογένεια, φίλοι, ότι ο καθένας από εμάς θεωρεί αγαπημένους ανθρώπους. Ας ανοίξουμε λοιπόν τα χέρια και τις καρδιές μας κι ας αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας. Το έχουν κι αυτοί ανάγκη όσο κι εμείς.

Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφες γιορτές και η ζωή μας να είναι γεμάτη υγεία και χαρά. Για πάντα! Να μη φοβόμαστε να ονειρευτούμε. Το “για πάντα” μπορεί να είναι μια στιγμή, μπορεί να είναι πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα δεν θα είναι για πάντα. Όμως εμείς, ας ονειρευόμαστε για πάντα.

Καλές γιορτές – Χρόνια Πολλά,

Βασίλης Μωραΐτης