Επιβεβαίωση δεδομένων της 1ης κάθε μήνα στο MySchool

myschool

Αγαπητές Διευθύντριες / Αγαπητοί Διευθυντές,

υπενθυμίζω ότι κάθε 1η και 15η του μήνα πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση δεδομένων πατώντας το κουμπί που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του MySchool της μονάδας σας. Η επιβεβαίωση της 1ης του μήνα (πρέπει να γίνει από την 1η του μηνός και μετά, αν έχει γίνει την προηγουμένη δεν … μετράει) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διότι πρέπει και η Διεύθυνση ως την 5η του μήνα επίσης να κάνει επιβεβαίωση (και μετά ιεραρχικά η Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης κλπ).

Άρα είναι σαφές ότι πρέπει ως την 4η του μηνός και ώρα 23:59, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, να έχετε κάνει επιβεβαίωση δεδομένων ειδάλλως καθυστερείτε τη Διεύθυνση από το να κάνει τη δική της επιβεβαίωση. Για το λόγο αυτό πρέπει να είστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ.

Θέλω από τώρα να γνωρίζετε ότι δεν γίνονται δεκτές αιτιολογίες του τύπου: “Δεν ξέρω αν θα πάρει αναρρωτική ο καθηγητής” ή “Δεν έχει έρθει αναπληρωτής και δεν μπορώ να κάνω τις αναθέσεις” κλπ. Θα πρέπει να απεικονίζετε στο MySchool το σχολείο σας ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Για όλες τις περιπτώσεις λειτουργίας του σχολείου υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να απεικονιστούν στο MySchool και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το απεικονίσετε. Πρέπει να καταλάβετε ότι ΤΟ MYSCHOOL ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζετε.

Πάντα στη διάθεσή σας για βοήθεια και συνεργασία.

Βασίλης Μωραΐτης

Υπεύθυνος MySchool ΔΔΕ Δωδεκανήσου