Παρατηρήσεις στη 2η έκθεση παρακολούθησης της ύλης πανελλαδικά εξεταζομένων μαθηματων

thinking g1fee17a65 640

Αξιότιμες Διευθύντριες / Αξιότιμοι Διευθυντές,

υποβάλαμε και τη 2η έκθεση παρακολούθησης της ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων. Η πρώτη είχε πάει πολύ καλά και περίμενα να αγγίξουμε το άριστα στη 2η. Δεν παρουσιάσαμε όμως βελτίωση, μείναμε στο πολύ καλά και γι΄αυτό θέλω να προσέξετε τα παρακάτω συχνά λάθη:

  • Συμβουλευόμαστε (για τα ΓΕΛ) πάντα το πινακάκι που υπάρχει στο άρθρο «Συντάχθηκε η πρώτη έκθεση παρακολούθησης της ύλης των μαθημάτων των πανελλαδικών του σχολικού έτους 2021-22» σχετικά με το αν συμπληρώνουμε αριθμό σελίδας, αριθμό ενότητας / παραγράφου (προσοχή! στα λατινικά η ενότητα σημειώνεται με λατινική αρίθμηση) ή σύνολο κειμένων που έχουν διδαχθεί / παραχθεί. Ακόμη κι αν δεν σας έχουμε επισημάνει κάποιο λάθος, κοιτάξτε το πινακάκι για να βεβαιωθείτε ότι καταχωρείτε με το σωστό τρόπο την παρακολούθηση της ύλης. Δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν σας έγινε παρατήρηση στην προηγούμενη έκθεση!
  • Ειδικά στα μαθήματα όπου ζητείται ΣΥΝΟΛΟ κειμένων που έχουν διδαχθεί / παραχθεί, πρέπει να αναφέρουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα κείμενα που έχουν διδαχθεί παραχθεί ως εκείνη τη στιγμή από την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, όχι από την προηγούμενη έκθεση.
  • Στα μαθήματα που έχει ολοκληρωθεί η ύλη, δεν βάζουμε 999 στη σελίδα / παράγραφο! Βάζουμε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ / ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ του βιβλίου ΚΑΙ σημειώνουμε ΤΕΛΟΣ στις παρατηρήσεις.

Τέλος, αν λάβετε κάποιο e-mail στο οποίο επισημαίνονται διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, καλείτε τηλεφωνικά να ακυρώσουμε την οριστικοποιημένη υποβολή του σχολείου σας για την διδαχθείσα ύλη, κατόπιν διορθώνετε, αποθηκεύετε και οριστικοποιείτε εκ νέου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε με τηλεφωνικά.