ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

(από την ανακοίνωση του συλλόγου “Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ)

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που πήραν μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Αφίσας «Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα».
Στην εκδήλωση που έγινε στο 3ο Νηπιαγωγείο Λάρισας παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία, μετάλλια και επαίνους εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ήταν και συνδιοργανωτής του Διαγωνισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθ. Παιδής και ο εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου κ. Κώστας Σπανός.
Την εκδήλωση συντόνισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας, η γενική γραμματέας του Συλλόγου κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου και οι Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου και κ. Ηρώ Οικονομάκη. Τις ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία που είχαμε στη διοργάνωση του διαγωνισμού.
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν:
Το βραβείο Νηπιαγωγείου στην αφίσα του 3ου Νηπιαγωγείου Λάρισας ( υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Παναγιώτα Παναγιώτου και Ελευθερία Καρανίκα)

α2α1
Το βραβείο Δημοτικού στην αφίσα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί : Αθανασία Γκιτέρσου και Θωμάς Μανώλης)

α4
Το βραβείο Γυμνασίου στην αφίσα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (υπεύθυνη εκπαιδευτικός : Ιφιγένεια Σδούκου)

α3

Έπαινοι καθώς επίσης και έργα από Λαρισαίους καλλιτέχνες απονεμήθηκαν σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό ” Μαθαίνω και δημιουργώ για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα”

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΚΑΛΛΑ

Αφιερωμένο στα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του Σύλλογος “Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα”

ψ2

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΙΛΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αφιερωμένο στα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του Σύλλογος “Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα

ψ1

 Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε με το έργο “ο πλάτανος του Ιπποκράτη”

b6b14

Όλα τα έργα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

b13 b1   b5 b7 b8 b9 b10 b11 b4 b3 b2b12