ΈΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά!

Ο Μπάμπης Χολετσίδης επί το έργον!

We love our Volunteers! Όλους!!! Για την αγάπη της προσφοράς τους, το χρόνο τους, το μεράκι τους, την προσωπική τους πινελιά σε κάθε τι που αναμιγνύονται στη Βιβλιοιθήκη!
Πόσο μάλλον αυτούς που ξεπερνούν και την έννοια της απόστασης,πχ από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά, και αφιερώνουν δύο ολόκληρες ημέρες προσφέροντας σε μια Βιβλιοθήκη μακριά από το τόπο τους. Τη Μαρία Κορκίδη από τη Βιβλιοθήκη Κερατσινίου και τον Μπάμπη Χολετσίδη.

Ο Μπάμπης όχι μόνο υλοποίησε ως εμψυχωτής δύο δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς, αλλά και έδωσε χρώμα, ζωντάνια και ομορφιά στα άψυχα και άσχημα ντουβάρια: στην είσοδο, δίπλα στο ασανσέρ, στο παιδικό.

Πάρτε μια ιδέα (δυστυχώς δεν μπορεί να αποδοθεί όλη η εικόνα γύρω από την κολώνα σε μια φωοτογραφία) πως μεταμόρφωσε την είσοδο της Βιβλιοθήκης ζωγραφίζοντας την κολώνα της εισόδου, εκεί που πριν ήταν μόνο ένα κακογραμμένο και θυμωμένο γκράφιτι ενός πιτσιρικά. Τώρα το κτίριο γίνεται αντιληπτό από παντού, φαντάζει, προκαλεί την περιέργια και φωνάζει από μακριά: ε, εδώ Βιβλιοθήκη!

Ευχαριστούμε; Πόσο λίγο είναι μερικές φορές!

PHOTO GALLERY: Από το Κερατσίνι στη Λιβαδειά! Ο Μπάμπης Χολετσίδης με την εθελοντική του δημιουργική και καλλιτεχνική προσφορά αλλάζει την εικόνα της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς!

Με αφορμή τη δράση ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (1 & 2/7/13).

Αφήστε μια απάντηση