ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

IMG 20220615 094413

Μια ακόμα σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα συναισθήματα πάντα ανάμεικτα…με γλυκές αναμνήσεις, δημιουργικές στιγμές, ενέργεια, δράσεις, συναισθήματα, συγκινήσεις! Ειδική αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στα νηπιάκια μας, που γι’ αυτά τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής τους και θα ανοίξουν τα φτερά τους, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με τολμηρή θέληση, για μια νέα κι εξίσου σπουδαία, στο Δημοτικό Σχολείο. Σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλή πρόοδο και να αντιμετωπίζετε τη ζωή σας, σαν να βρίσκεστε στο Νηπιαγωγείο…….με αισιοδοξία, δημιουργικότητα, συνεργασία, χαρά, ευτυχία, παιχνίδι! Τα προνηπιάκια μας, θα τα περιμένουμε τον Σεπτέμβρη, με γεμάτες τις μπαταρίες, να αρχίσουμε και πάλι τη δουλειά, τη νέα σχολική χρονιά! Αγαπημένα μας παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ για τα τόσο όμορφα συναισθήματα που μας κάνετε να νιώθουμε και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζετε!

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

DSC05413

Σκηνικό καλοκαιρινής γιορτής (2)

Τα νήπια αποδρούν στον κόσμο του διαστήματος, στον πλανήτη της ξεκούρασης!

DSC05419

Σκηνικό καλοκαιρινής γιορτής (1)

 

 

 

DSC05407

Ποιήματα
(Ο Ήλιος εμπνευσμένος από μια πρόταση της σελίδας Krokotak)

DSC05417

Όλη η χρονιά σε μία σακούλα! Οι αναμνήσεις, τα όνειρα, οι όμορφες στιγμές και οι δημιουργίες μας. (Ο αστροναύτης εμπνευσμένος από μία πρόταση της σελίδας Krokotak)

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η παγκόσμια ημέρα της μητέρας ή όπως έχουμε συνηθίσει να την λέμε «γιορτή της μητέρας» είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τις μανούλες όλου του κόσμου. Φυσικά τη μαμά μας την τιμάμε και την αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου, αλλά οι παγκόσμιες ημέρες αυτές μας δίνουν τη ευκαιρία, να της πούμε και να της δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο την αγαπάμε!

 Χρόνια πολλά στις μαμάδες μας!!!

DSC05370

Δωράκι για τη μαμά-Ζωγραφίζω τον εαυτό μου!

ΕΠΑΙΝΟΙ

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ

Με μεγάλη χαρά λάβαμε τον Έπαινο για τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό προγράμματος Αστέρι της Ευχής για το σχολικό Έτος 2021-2022!